EYE Global a inceput! Sunt disponibile 3 noi destinatii pentru tinerii antreprenori din UE

EYE-Logo-300x99.jpg

Erasmus for Young Entrepreneurs anunta lansarea oficiala a EYE Global pentru perioada 2018-2020. Trei noi destinatii, SUA, Singapore si Israel sunt acum disponibile pentru noii antreprenori cu resedinta in UE.

Asociatia Reginnova NE a devenit punct local de contact in Romania pentru programul de schimb transfrontalier Erasmus for Young Entrepreneurs (Erasmus pentru tinerii antreprenori). Programul este finantat de catre Comisia Europeana, prin intermediul EASME (Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises).

Asociatia Reginnova NE participa in proiectul Entrepreneurial Network of Growth Initiatives for New Entrepreneurs 2 (ENGI4NE-2), finantat de catre Comisia Europeana prin programul COSME EYE – Erasmus for Young Entrepreneurs, ciclul 10. Consortiul ENGI4NE-2 este coordonat de CONFINDUSTRIA ANCONA – Asociatia industriasilor din provincia Ancona si reuneste parteneri din 7 state europene – Italia, Spania, Albania, Turcia, Estonia, Lituania si Romania.

Pentru a participa in programul COSME EYE – Erasmus for Young Entrepreneurs, antreprenorii gazda trebuie sa aiba o experienta cumulativa de afaceri de minimum 3 ani, dovedita prin derularea cu succes a propriilor afaceri in tarile UE, Turcia si Albania.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati website-ul reginnova.org

Pentru a lua parte la EYE Global trebuie sa luati legatura cu orice punct de contact local din statele membre ale UE https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/page.php?cid=5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.