Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili premiaza 40 de antreprenori cu cate 25.000 de euro

fii-tare.jpg

fii-tareFestivitatea de premiere a castigatorilor va avea loc in data de 17 iunie 2015.

  • 1.000.000 de euro pentru cele mai bune 40 de idei de afaceri;
  • 10 zile de concurs;
  • 86 de planuri de afaceri inscrise, din regiunea Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia;
  • 32 de tineri antreprenori cu varsta sub 25 de ani si 54 cu varsta peste 25 de ani.

Pe 17 iunie 2015, incepand cu orele 17:00, va avea loc festivitatea de premiere in cadrul careia vor fi anuntati și premiati cei 40 de castigatori ai concursului de idei de afaceri cu premii in valoare totala de 1.000.000 de euro, organizat de Academia de Studii Economice alaturi de Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic și Inovare AroTT, compania de consultanta Loop Operations si CCDL Events and Training, in cadrul proiectului Fii T.A.Re! Tineri Antreprenori Responsabili. Evenimentul se va desfasura in Aula Magna a Academiei de Studii Economice si sunt asteptati sa participe toti cei care au inscris planuri de afaceri in competitia de idei de afaceri, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri si ai mediului economic si bancar.
Evenimentul iși propune sa premieze si sa aduca un plus de vizibilitate celor 40 de castigatori ai concursului Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili, reprezentand, in acelasi timp, un prilej pentru identificarea de potentiali investitori sau parteneri in dezvoltarea propriului business.

In perioada 18 – 27 mai, tinerii din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest au fost provocati sa conceapa idei inovatoare de afaceri pentru a obtine finantari de 25.000 de euro. La concursul de idei de afaceri s-au putut inscrie tineri cu spirit antreprenorial care au domiciliul/resedinta in Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest si si-au propus sa lanseze ideea de afacere in una din cele 2 regiuni.

Pe langa cei 25.000 de euro oferiti pentru initierea si dezvoltarea sustenabila a business-ului, cei 40 de castigatori vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistenta si mentorat de la manageri si antreprenori de succes din mediul de afaceri romanesc si spijin in cadrul centrelor de afaceri dezvoltate de parteneri.
Proiectul „FII T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si este implementat in regiunile Bucuresti – Ilfov si Sud-Vest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.