Filote: Romania, mai catolica decat Papa in privinta procedurilor legate de finantarile europene

comisia_europeana.jpg

comisia_europeanaSefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, a declarat ca Romania are “o apetenta de a fi mai catolica decat Papa in privinta procedurilor legate de finantarile europene” si cere autoritatilor romane simplificarea acestora.

Angela Filote a declarat ca procedurile legate de finantarile europene “vin deja destul de complicate de la Bruxelles”, iar autoritatile romane ar trebui sa incerce sa le simplifice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O problema generala pe care am discutat-o si cu autoritatile romane de mai mute ori, a apetentei Romaniei de a fi mai catolica decat Papa in privinta procedurilor legate de finantarile europene. Se stie ca aceste proceduri deja vin destul de complicate de la Bruxelles. Noi suntem insa constienti de faptul ca povara birocratica este prea mare si, de aceea, pentru noua perioada 2014-2020 am introdus mai multe masuri de simplificare. Facem in acelasi timp un apel la autoritatile romane sa mearga in aceeasi directie, de simplificare, si in niciun caz sa nu complice si mai mult lucrurile“, a spus Filote.

Mai multe detalii: www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.