Finalistii concursului AMCOR Awards: cei mai buni consultanti in management din Romania

AMCOR_awards.gif

AMCOR_awardsBDO Business Advisory si Relians Corp vor reprezenta Romania in cadrul concursului Constantinus European Award

AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) a organizat, in perioada 15 mai – 1 decembrie 2013, prima editie a concursului “AMCOR Awards – premiaza excelenta in consultanta in management si de afaceri din Romania”.

Misiunile de consultanta inscrise in concurs au fost evaluate din punctul de vedere al implementarii unor standarde calitative inalte, al relatiei dintre consultant si client, al aplicarii de metode de management, al performantei comerciale, al puterii strategice si al impactului asupra economiei nationale, respectiv regionale.

Evaluarea proiectelor a fost realizata de catre un juriu independent alcatuit din 2 consultanti cu o importanta experienta in domeniu si un reprezentant al mediului academic: dr. ec. ing. Lucian Motiu, dr. ing. Nicolae Costake si conferentiar univ. dr. Marian Nastase.

Membrii Juriului AMCOR Awards au nominalizat doua misiuni de consultanta in management care vor reprezenta Romania in cadrul concursului “Constantinus European Award”.

Prima misiune de consultanta a fost realizata de catre BDO Business Advisory pentru Comisia Nationala de Prognoza si priveste “Imbunatatirea capacitatii institutionale si formularea de politici macroeconomice in domeniul convergentei economice cu UE si Comisia Nationala de Prognoza”.

Cea de-a doua misiune nominalizata a fost realizata de catre compania Relians Corp care a prestat pentru primaria orasului Suceava servicii de consultanta privind elaborarea Planului de Actiune pentru Energie Durabila, prioritizarea proiectelor si intocmirea schitei de proiect in vederea implementarii “Programului de cooperare Elvetian – Roman vizand reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene Extinse. Aria de concentrare tematica 4, Obiectivul 1” oferindu-i beneficiarului asistenta tehnica pe parcursul evaluarii Planului, pana la semnarea contractului de finantare.

Castigatorii etapei nationale vor concura in cadrul concursului de la nivel european “Constantinus European Award” cu reprezentantii Austriei, Spaniei si Italiei. Anuntarea castigatorilor si decernarea premiilor vor avea loc in luna mai la Madrid.

AMCOR Awards reprezinta etapa nationala a concursurilor internationale “Constantinus International” si “Constantinus European Award”.

Finantare.ro este partener AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.