Finanțare de până la 200.000 Euro pentru Proiecte de Transfer Tehnologic

tehnologie.jpg

Ce se finanteaza?

Investitii pentru IMM-uri pentru includerea in piata/comercializarea unor produse/procese/servicii noi sau semnificativ imbunatatite pentru piata de profil, in urma aplicarii unor solutii inovative sau in urma preluarii unor rezultate ale cercetarilor in domeniile de specializare inteligenta.

In cadrul prezentului apel de proiecte se pot depune proiecte pentru investitiile localizate in regiunile Nord Est, Sud Est, Sud Muntenia, Vest, Centru, atat in mediul urban, cat si rural. Prin exceptie – este eligibil un proiect depus de catre un IMM, a caror sediu social este inregistrat in regiunea Bucuresti-Ilfov, dar al carui loc de implementare este situat in cadrul unuia dintre teritoriile celorlalte regiuni de dezvoltare eligibile.

Cine poate aplica?

IMM-uri care indeplinesc cumulative urmatoarele conditii: au desfasurat activitatea pe perioada unui an fiscal integral inainte de depunerea cererii de finantare fara a o avea suspendata:

  • au inregistrat profit din exploatare (>0 lei) in anul fiscal anterior depunerii cererii de finantare
  • au inregistrat un numar mediu de salariati de cel putin 1 in anul fiscal anterior depunerii cererii de finantare
  • depune proiectul in parteneriat cu un ITT (entitate de inovare si transfer tehnologic) sau bugeteaza cheltuieli de transfer tehnologic aferente proiectului si respectiv colaborarii… Detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.