Finantari de pana la 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori

tineri-antreprenori-finantare.jpg

tineri antreprenori finantareAnul 2015 vine cu noi programe create special pentru tineri. Astfel, cei care vor sa se lanseze in afaceri dar nu dispun de banii necesari investitiei initiale, pot accesa si in 2015, fonduri nerambursabile in valoare de maximum 10.000 de euro

Beneficiarii trebuie sa aiba capacitate juridica de exercitiu deplina, sa nu fie actionari sau asociati ai unei intreprinderi constituite in Spatiul Economic European, infiinteaza pentru prima data o societate comerciala cu raspundere limitata si nu au mai beneficiat de finantare in cadrul acestui program.

Nu sunt eligibile IMM-urile care au ca obiect de activitate intermedierile financiare si asigurarile, tranzactiile imobiliare, activitati de jocuri de noroc si pariuri si nici productie sau comercializare de armament, tutun, alcool, etc.

Programul va fi lansat in perioada urmatoare.

Sursa: Adevarul

One thought on “Finantari de pana la 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori”

  1. Spanu Ion Laurentiu spune:

    Buna seara ma numesc Spinu Ion Laurentiu din judetul gorj .am 23 de ani .sunt casatorit si am doi copi lucrez in constructii ca meseriasi necalificat ,as dori sa-mi deschid o firma de ghivece de flori din piatra naturala de munte .as mai dori daca se poate sa ma ajutati cu niste informati .va multumesc ,o seara placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.