Finantari de pana la 50.000 de euro pentru startup-urile din domeniul sanatatii digitale

startup.png

Au fost deschise inscrierile pentru o noua editie a acceleratorul Grants4Apps (G4A), organizat de compania farmaceutica Bayer, prin care 5 startup-uri din domeniul sanatatii digitale vor obtine finantari de pana la 50.000 de euro si vor primi gratuit, timp de 100 de zile, un spatiu de lucru in incinta sediului Bayer Pharmaceuticals din Berlin. Proiectele pot fi inscrise pana pe 31 mai 2016.

“Din 2014, pasionatii de IT si tehnologie din intreaga lume, cu un interes fata de domeniul sanatatii, sunt invitati sa aplice pentru ceea ce ar putea sa devina pentru ei cea mai mare oportunitate de dezvoltare. Ne mandrim cu impactul acestui proiect, in special la nivel local, Bucurestiul fiind pe locul 2 in ordinea numarului de aplicatii trimise in 2015. In plus, Romania este pe locul 6 mondial in privinta numarului de aplicatii, ceea ce este un rezultat exceptional”, arata Ruxandra Pirojoc, Director de Comunicare Bayer Romania si Bulgaria.

In iunie, un juriu de experti din cadrul Bayer vor selecta cei cinci castigatori care vor fi invitati sa petreaca trei luni si jumatate in Acceleratorul din incinta sediului Bayer Pharmaceuticals din Berlin, in perioada august – decembrie 2016.

Pe langa sprijinul financiar alocat dezvoltarii, startup-urile vor primi in mod gratuit spatiu de lucru, mentorat si sfaturi profesioniste despre extinderea afacerii, cercetare de piata, planificare financiara si atragerea investitorilor. Obiectivul acestor start-up-uri este de a isi dezvolta produsele si modelul de business astfel incat sa poata obtine finantare din alte surse dupa incheierea programului G4A.

Formularele de inscriere pentru start-up-uri sunt disponibile aici. Se pot inscrie startup-uri care dezvolta servicii software, tehnologii si aplicatii ce au potentialul de a crea valoare pentru medici si pacienti.

Sursa: Startupcafe 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.