FinTech Camp, primul hackathon din Romania pentru industria fintech

cover_facebook.jpg

Minutizer, alaturi de partenerii sai principali SmartX Net Apps, Finland Fintech, anunta organizarea primului hackathon din Romania dedicat industriei fintech, Fintech Camp.

Acesta va avea loc in perioada 6-8 mai 2016, la Iasi, in spatiul pus la dispozitie de The Grape Hub, si va reuni cateva zeci de programatori, designeri si antreprenori implicati in aceasta industrie sau care sunt interesati sa dobandeasca experienta practica relevanta.

“Tehnologia financiara (fintech) este unul dintre domeniile cu mare potential la nivel global, avand menirea de a construi noi modele de business prin care bancile, firmele de asigurare, brokerii financiari si alti actori din piata, sa poata oferi cele mai bune servicii clientilor si partenerilor de afaceri. Intr-un context in care tehnologia schimba paradigme din ce in ce mai frecvent, este o provocare pentru orice startup sau freelancer sa creeze un produs ori un serviciu care sa schimbe din temelii felul in care circula banii si sunt prestate serviciile financiare. Suntem increzatori ca Fintech Camp va constitui punctul de plecare al unei comunitati nationale sau chiar regionale de persoane implicate in industria fintech, si avem deja discutii incepute pentru organizarea editiilor ulterioare ale hackathonului in Bucuresti si Helsinki”, a declarat Andrei Neagu, Project Manager al Fintech Camp.

Participarea la Fintech Camp este gratuita, fiind posibila in urma unei selectii preliminare a persoanelor inscrise, in functie de interesul si experienta lor anterioara in domeniu. Inscrierile sunt deschise pe site-ul evenimentului, hackathon-ul fiind dotat cu premii in bani si produse, ce vor fi anuntate in curand de catre organizatorii evenimentului.

Pentru detalii suplimentare si parteneriate media / comerciale, puteti contacta echipa de organizare a evenimentului la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.