Firma de Conta te ajuta sa-ti infiintezi firma si iti ofera servicii de contabilitate pentru PFA

contabilitateIti doresti sa intri in lumea antreprenoriatului? Vrei sa iti lansezi o afacere si ai nevoie sa cunosti pasii pe care trebuie sa ii parcurgi in acest demers?

Pentru a fi in conformitate cu legea trebuie sa indeplinesti niste conditii si sa respecti anumite reguli. Inainte de toate, trebuie sa iti alegi clar un domeniu in care sa activezi. Dupa ce iti conturezi aceasta idee, e momentul sa incepi sa alergi cu hartii, acte si documente prin institutii si pe la ghisee.

Exista firme specializate in a face aceste lucruri. Aceste firme se asigura ca toate actele tale ajung acolo unde trebuie, fara sa mai fii tu nevoit sa iti consumi timpul si energia in aceasta directie. Un exemplu de firma de acest gen este Firma de Conta.

Ce face aceasta firma pentru tine si pentru compania ta? Iti ofera servicii complete financiar-contabile, optimizare fiscala, audit intern si audit financiar, organizarea si conducerea evidentei contabile, servicii de resurse umane si de salarizare.

Este o echipa formata din peste 15 experti contabili, consultanti fiscali, auditori financiari. Acestia sunt instruiti in mod continuu, pentru a se situa la cele mai inalte standarde ale profesionalismului.

Aceasta firma de contabilitate din Bucuresti ofera si servicii de contabilitate pentru PFA-uri. In aceste conditii, nu mai trebuie sa cauti un contabil, sa cauti recomandari de la fel si fel de persoane “de incredere” si apoi sa fii nevoit sa iti manageriezi pierderile. Aceasta este o firma de incredere care este reprezentata de peste 20 de ani de experienta si de peste 175 de clienti multumiti.

Alege sa apelezi la Firma de Conta atat pentru a-ti innfiinta o firma, cat si pentru activitatile contabile de care trebuie sa te ocupi ulterior.

Alegand sa lucrezi cu o firma vei economisi timp, bani, nervi si energie si te vei bucura de rezultate cu adevarat imbucuratoare la nivelul finantelor firmei sau a PFA-ului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.