FNGCIMM: 6.800 garantii au fost acordate pentru creditele prin programul “Prima Casa”

cheie_casa.jpg

cheie_casaReprezentantii FNGCIMM sustin ca cererile pentru garantii pentru creditele “Prima Casa” au crescut cu 30% in 2015 fata de anul trecut. Astfel, in medie, sunt facute 220 de solicitari pe zi, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2014, cand se faceau doar 120 de solicitari pe zi.

De la inceputul anului si pana acum, Fondul a acordat 6.800 garantii pentru creditele prin programul “Prima Casa”, cu o valoare de 555 milioane de lei.

Avand in vedere volumul mare de solicitari de garantare pe care FNGCIMM le proceseaza in aceasta perioada, recomandam potentialilor nostri clienti sa incheie antecontractele de vanzare-cumparare pe un termen de minim 30 zile. Depunem eforturi considerabile pentru a accelera ritmul de acordare, pentru a asigura un flux simplu si rapid si facem apel la potentialii beneficiari sa acorde o atentie sporita la intocmirea dosarelor“, comunica reprezentantii Fondului.

Mai multe detalii: www.mediafax.ro

2 thoughts on “FNGCIMM: 6.800 garantii au fost acordate pentru creditele prin programul “Prima Casa””

 1. stefania spune:

  Bjna ziua, normele de aplicare pentru OUG 2/2015, respectiv pentru ” a doua casa” cand apar? deoarece in ordonanta era precizat ca in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a ordonantei Ministerul Finantelor va supune Guvernului proiectul de hotarare, adica pe 13 aprilie 2015 era termenul. Multumesc!

  1. Ovidiu spune:

   Și eu sunt interesat de aceste norme.

   Când apar ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.