FNGCIMM: Pe mail-urile de Yahoo pot ajunge mai greu confirmările de cont, la programul IMM Invest România

imm.jpg

Utilizatorii care folosesc mailuri pe Yahoo și Freemail.hu se pot confrunta cu întârzieri la primirea diverselor confirmări în procedurile de înscriere în programul de creditare a firmelor IMM Invest România, a informat, marți, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM).

O serie de utilizatori s-au plâns marți redacției StartupCafe.ro că, folosind adrese de e-mail pe Yahoo, nu au primit nici după o oră, din partea FNGCIMM, confirmarea creaării contului de user pe platforma IMM Invest, pentru a putea trimite cereri de înscriere în program.

StartupCafe a transmis o solicitare oficială la FNGCIMM privind situația semnalată de cititori, iar Fondul a emis un comunicat de presă:

„Aplicatia functioneaza in parametri optimi, insa dorim sa le semnalam solicitantilor ca exista posibilitatea ca, in unele cazuri, sa apara o intarziere a raspunsurilor in completarea campurilor aplicatiei, cum ar fi confirmarea crearii user-ului si a parolei, sau a transmiterii mesajului de confirmare a inscrierii.

Din cauza unor configurari tehnice aferente domeniilor YAHOO şi FREEMAIL.HU, mesajele transmise de aplicatia IMM Invest către adresele de e-mail din aceste domenii pot ajunge cu intarziere, dar ii asiguram pe toti cei care se gasesc in aceasta situatie ca aceste aspecte de ordin tehnic nu vor afecta inscrierea in program.

De asemenea, semnalam posibilitatea ca anumite mesaje sa ajunga in SPAM sau Junk si ii rugam pe utilizatori sa verifice raspunsul primit si in aceste foldere. Precizam ca aplicatia functioneaza corespunzator si ca este important sa se acorde… Detalii aici. 

One thought on “FNGCIMM: Pe mail-urile de Yahoo pot ajunge mai greu confirmările de cont, la programul IMM Invest România”

  1. katy spune:

    Sa-lia dracu de program nu reusesc sa intru in cont dupa ce l-am creat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.