Fondul ONG in Romania-Runda 2-Componenta 3. Dezvoltare durabila

program-mediu.jpg

Fundatia pentru Parteneriat anunta lansarea Componentei DEZVOLTARE DURABILA, in cadrul Rundei a doua a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014, finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 10.10.2014
Buget total: 1.400.000 euro

Obiectivul general al Componentei DEZVOLTARE DURABILA este sprijinirea dezvoltarii durabile si imbunatatirea starii mediului in Romania, prin contributia ONG-urilor si prin participare publica.

program-mediuAceasta Componenta va sprijini proiecte care se incadreaza in urmatoarele domenii principale de interes: schimbarile climatice, protectia biodiversitatii si peisajului, ecoturism, activitati de advocacy si watchdog de mediu / constientizare ecologica si participare publica sporita in luarea deciziilor de mediu si educatie ecologica.

Suma totala alocata pentru aceasta Componenta in cadrul celei de-a doua runde de Apeluri pentru Cereri de finantare este de 1.400.000 Euro.

Finantarea este dedicata organizatiilor neguvernamentale.

O organizatie poate depune, in calitate de Solicitant, un numar maxim de 2 Cereri de finantare in cadrul Rundei a doua, din care numai 1 propunere pentru Granturi mari. O organizatie care a contractat si/sau se afla in etapa de precontractare cu 2 sau mai multe proiecte in cadrul Rundei 1 (cumulat pe toate componentele) poate depune in calitate de Solicitant maxim 1 Cerere de finantare in cadrul Rundei a doua.

Termenul de depunere a aplicatiilor este 10 octombrie 2014, ora 16:00.

Potentialii Solicitanti pot adresa intrebari referitoare la acest Apel pentru Cereri de finantare prin e-mail, telefon sau fax pana la data de 3 octombrie 2014 (inclusiv) in atentia: Csilla Péter – Grants Officer; E-mail: [email protected]; telefon/fax: 0266 310 678;

Raspunsurile vor fi transmise pana cel mai tarziu 7 octombrie 2014, iar intrebarile care prezinta interes si pentru alti Solicitanti, impreuna cu raspunsurile aferente, vor fi publicate pe pagina de internet a Fondului ONG si pe pagina de internet a Fundatiei pentru Parteneriat.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Ghidul Solicitantilor
Anexa 1 – Format Cerere de finantare
Anexa 2 – Bugetul proiectului
Anexa 3 – Declaratia Solicitantului
Anexa 4 – Acord de parteneriat RO
Anexa 4 – Acord de parteneriat EN
Anexa 5 – Contributia la rezultatele asteptate
Anexa 6 – Graficul activitatilor
Contractul de finantare nerambursabila si anexele sale

Finantator: Islanda, Liechtenstein si Norvegia
Sursa: FDSC

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.