Fondul ONG in Romania-Runda 2-Componenta 2. Justitie sociala-Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii

familie_saraca.jpg

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile anunta lansarea Subcomponentei Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii, din cadrul Componentei JUSTITIE SOCIALA, in cadrul Rundei a doua a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014, finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 13.10.2014
Buget total: 649.635 euro

Obiectivul general al Componentei JUSTITIE SOCIALA este de a contribui la combaterea excluziunii sociale si reducerea disparitatilor din cadrul societatii si dintre diversele grupuri din societate.

familie_saracaComponenta 2 – JUSTITIE SOCIALA este formata din 2 Subcomponente:

Subcomponenta 2.1. Dezvoltarea comunitatilor rurale interetnice (pentru care va fi lansat un Ghid al Solicitantilor distinct)

Subcomponenta 2.2. Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii, care face obiectul prezentului Apel pentru Cereri de finantare

Obiectivul specific al Subcomponentei 2.2. Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii este de a genera schimbari la nivel de sistem pentru a combate inegalitatile sociale, de a propune masuri pentru a combate saracia si pentru a adresa cauzele excluziunii sociale, conducand la un mediu mai just din punct de vedere social si la luarea unor decizii esentiale pentru a obtine justitia sociala.

Suma totala alocata pentru aceasta Subcomponenta in cadrul primei runde de Apeluri pentru Cereri de finantare este de 649.635 Euro.

Finantarea este dedicata organizatiilor neguvernamentale.

O organizatie poate depune, in calitate de Solicitant, un numar maxim de 2 Cereri de finantare in cadrul Rundei a doua, din care numai 1 propunere pentru Granturi mari. O organizatie care a contractat si/sau se afla in etapa de precontractare cu 2 sau mai multe proiecte in cadrul Rundei 1 (cumulat pe toate componentele) poate depune in calitate de Solicitant maxim 1 Cerere de finantare in cadrul Rundei a doua.

Termenul de depunere a Cererilor de finantare este 13 octombrie 2014.

Potentialii Solicitanti pot adresa intrebari referitoare la acest Apel pentru Cereri de finantare prin e-mail, telefon sau fax pana la data de 6 octombrie 2014 (inclusiv) in atentia: Ileana Hargalas – Senior Grants Officer; E-mail: [email protected]; telefon: 021 310 01 81; fax: 021 310 01 80.

Raspunsurile vor fi transmise pana cel mai tarziu 8 octombrie 2014, iar intrebarile care prezinta interes si pentru alti Solicitanti, impreuna cu raspunsurile aferente, vor fi publicate pe pagina de internet a Fondului ONG – www.fondong.fdsc.ro.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Ghidul Solicitantilor
Anexa 1 – Format Cerere de finantare
Anexa 2 – Bugetul proiectului
Anexa 3 – Declaratia Solicitantului
Anexa 4 – Acord de parteneriat RO
Anexa 4 – Acord de parteneriat EN
Anexa 5 – Contributia la rezultatele asteptate
Anexa 6 – Graficul activitatilor
Contractul de finantare nerambursabila si anexele sale

Finantator: Islanda, Liechtenstein si Norvegia
Sursa: FDSC

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.