Fonduri europene: Cum a luat o firma de cadastru 25.000 € de la UE

Fonduri europene, firma de cadastru, proiect, ADR Centru, tehnologie

Proiectul, care a demarat anul trecut pe 16 iunie, depus de sotii Utiu pentru firma pe care au infiintat-o in 2004 se numeste “Introducerea tehnologiei de varf in serviciile de topografie si cadastru – dezvoltare durabila, calitate si competitivitate” si are o valoare totala de 44.000 de euro, din care fondurile europene reprezinta 25.000 de euro.

“Am depus proiectul anul trecut in iunie, iar anul acesta l-am semnat pe 13 mai. Nu am putut sa incepem implementarea pe 13 mai deoarece trebuia sa urmam cursurile de instruire organizate de ADR Centru, unde am depus noi proiectul si care au avut loc pe data de 10 iunie, ceea ce ne-a intarziat proiectul cu o luna”, spune Mirela Utiu, administratorul Axis Moondy din Abrud, cu afaceri de 100.000 de euro in 2008.

Ea spune ca anul trecut cand a realizat proiectul l-a proiectat intr-o singura etapa, iar in conditiile in care evaluarea a durat un an si conditiile pietei s-au schimbat, intentioneaza sa implementeze proiectul in doua etape pe o perioada de 6 luni.

Mai multe detalii: www.zf.ro

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.