Fonduri europene de până la 20.000 Euro pentru startup-uri IT

It-3.jpg

Startup-urile IT din România și Republica Moldova care dezvoltă soluții blockchain sau DLT pot obține investiții de până la 20.000 de euro într-un accelerator finanțat din fonduri europene.

În acceleratorul de afaceri BlockStart se pot înscrie startup-uri care dezvoltă tehnologii blockchain sau DLT (distributed ledger) și firme mici și mijlocii (IMM) care utilizează aceste tehnologii. Programul este deschis pentru firme din din Uniunea Europeană (inclusiv România) și statele partenere în programul Horizon 2020 (inclusiv Moldova). Acestea trebuie să dezvolte soluții tehnologice sau activități în fintech, ICT și retail.

Beneficii: finanțare și oportunități de dezvoltare

Startup-urile acceptate în programul de accelerare vor avea acces la mai multe oportunități de finanțare și dezvoltare:

● Buget total de 265.000 de euro, fonduri nerambursabile: 10 startup-uri care dezvoltă tehnologii blockchain/DLT vor primi finanțări de până la 20.000 de euro fiecare, iar 20 de IMM-uri care folosesc aceste tehnologii vor primi până la 4.500 de euro fiecare.

● Validarea produslui pe piață: firmele vor avea ocazia să-și îmbunătățească produsele, să testeze și să își valideze soluția blockchain / DLT cu utilizatori reali, precum și să exploreze noi oportunități pe piață… Detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.