Fondurile structurale mai aproape – TELVERDE pentru IMM-uri!

Incepand cu data de 17 martie 2009, in cadrul Ministerului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri functioneaza TELVERDE pentru IMM.

Serviciul este disponibil in cadrul Directiei Gestionarea Fondurilor Comunitare pentru IMM si poate fi accesat de luni pana joi, in intervalul 8.30 – 17.00, si vineri 8.30 – 14.00 la numarul 021.336.14.51.

Scopul acestuia este de a oferi sprijin pentru orice persoana sau intreprindere care doreste informatii, explicatii si indrumari in ceea ce priveste fondurile comunitare derulate prin Programul Operational Sectorial ,,Cresterea Competitivitatii Economice”, Axa Prioritara 1 – Un sistem de productie inovativ si ecoeficent.

Inca din anul 2007, in cadrul ministerului functioneaza un serviciu de tip Help-Desk, conform procedurii de Informare – Comunicare aprobata de Autoritatea de Management – Ministerul Economiei. Conform procedurii aprobate, exista obligativitatea functionarii help-deskului pe toata perioada implementarii POS CCE. Acesta este apelabil la numerele de telefon 021.336.14.51 sau 021.336.21.80.

Obiectivul general al sistemului este indrumarea potentialilor beneficiari atat pentru informarea cat mai corecta in ceea ce priveste fondurile structurale lansate, cat si pentru o mai buna absorbtie a acestora.

Sursa: MIMMCMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.