Foraj Sonde Craiova, membra a grupului Bega, a optat pentru experienta TotalSoft in project management

foraj.sonde.craiovaForaj Sonde Craiova, membra a grupului Bega, a semnat recent un contract cu TotalSoft pentru implementarea sistemului de project management Primavera. Compania are o experienta de peste 50 de ani pe piata internationala de foraj, proiecte realizate in 23 de tari si un portofoliu de peste 10 mii de sonde forate. Contractul semnat cu TotalSoft include si furnizarea de servicii de consultanta pe baza sistemului Primavera.

Prin implementarea acestui sistem se urmareste gestionarea si administrare proiectelor pe care compania le are in desfasurare, cresterea capacitatii de raportare si analiza, precum si monitorizarea activitatii de project management atat la nivel de proiect, cat si la nivel de companie. Serviciile de consultanta oferite de TotalSoft vor sustine atingerea obiectivelor companiei de foraj privind standardizarea activitatii de project management.

Stategia noastra este sa extinem colaborarea si cu alte firme din cadrul grupului Bega, aspect care sunt convins ca va fi luat in calcul de managementul grupului imediat ce solutia oferita de noi isi va dovedi beneficiile in cadrul activitatii Foraj Sonde Craiova” a declarat Bogdanel Budeanu, Primavera Director, in cadrul TotalSoft.

TotalSoft este partener Oracle pentru sistemul Primavera si are o experienta de peste 16 ani pe piata romaneasca, confirmandu-si valoarea in proiecte complexe de project management. Astfel, expertiza in industria de petrol si gaze a inceput in anul 2001, an in care TotalSoft a implementat sistemul Primavera la Rompetrol pentru derularea reviziei Rafinariei Petromidia. Pana in prezent, Rompetrol a realizat sub consultanta TotalSoft 3 revizii ale acestei rafinarii (in anii 2001, 2005 si 2010).

Cel mai mare contract de consultanta derulat de TotalSoft in aceasta industrie ramane insa cel cu OMV Petrom care a presupus modernizarea a 5000 sonde, un proiect care s-a derulat pe o perioada de 2 ani si a facut parte dintr-un plan de investitii de aproximativ 500 milioane de Euro.

In anul 2010, divizia de Project Management din cadrul TotalSoft a vandut 234 de licente si a inregistrat o crestere de peste 60% care a dus la atingerea cifrei de 2M Euro.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager, [email protected]; 0744.89.86.20

Despre Foraj Sonde Craiova:
Foraj Sonde Craiova, membra a grupului Bega, cu un capital 100% privat, ofera servicii de foraj onshore pentru industria de petrol si gaze, precum si servicii de transport si mentenanta a echipamentului de foraj.

Cu specialisti bine pregati si cu echipamente de ultima generatie, Foraj Sonde Craiova se numara printre companiile de top in industria de profil la nivel national dar si international, avand executate lucrari in tari precum Rusia, Algeria, India, Grecia, Kuveit, Iordan, Ecuador, Cuba, Iraq, Venezuela etc.

Dispunand de atestarile ANRM necesare, sunt indeplinite conditiile pentru activitati anexe extractiei petrolului si gazelor naturale executate in terenurile petroliere si gazeifere: forare, reforare, forare la suprafata, inlocuirea, repararea si demontarea sondelor, cimentarea puturilor, pomparea, astuparea si abandonarea sondelor, probe de productie pentru punerea in productie a sondelor si alte activitati anexe:
– exploatarea resurselor minerale-balast, pietris, nisip, agregate naturale de balastiera
– intocmirea si elaborarea documentatiilor tehnico-economice pentru titei si ape subterane.

Despre TotalSoft:
Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft este partener Oracle in Romania pentru sistemul Primavera si este cel mai important formator si promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software. Din 2010, TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.