Fundatia Post-Privatizare sprijina Co.Lectia de Leadership de la Editura Publica

carte51.jpg

Fundatia Post-Privatizare (FPP) anunta parteneriatul cu Editura Publica, prin care recomanda colectia de Leadership tuturor celor interesati de domeniul de business. Pana in prezent, Fundatia Post-Privatizare a sprijinit publicarea a patru titluri, urmand ca in curand sa fie lansata cea de-a cincea carte din aceasta colectie.

Péter Barta, Director Executiv, Fundatia Post-Privatizare: “Sustinem Editura Publica si aparitia cartilor in colectia de Leadership, considerand ca acestea pot fi un ghid bun pentru toti antreprenorii si cei interesati de acest domeniul. Subiectele tratate in aceste carti si raspunsurile la problemele ridicate de autori reprezinta solutii pe care managerii le cauta sau puncte de vedere pe care antreprenorii nu le-au luat in calcul. Valoarea cartilor vine tocmai din aceasta inspiratie pe care o ofera tuturor cititorilor pasionati de business, pentru a-i ajuta sa fie mai buni din punct de vedere profesional in domeniul ales.

Bogdan Ungureanu, Director Executiv, Publica: “Prin parteneriatul cu Fundatia Post-Privatizare pe titlurile Co.Lectiei de Leadership dorim sa sustinem mediul de afaceri din Romania cu literatura de specialitate cat se poate de actuala si relevanta. Indiferent de domeniul in care ne desfasuram activitatea, o idee noua poate avea un impact hotarator asupra felului in care actionam.

Seria de carti aparute in colectia de Leadership de la Editura Publica cu sprijinul Fundatiei Post-Privatizare cuprinde urmatoarele titluri: “Drive” de Daniel Pink, “Arta povestirii in afaceri” de Stephen Dening, “Adjudecat” de John P. Kotter si Lorne A. Whitehead, “Esti de neinlocuit” de Seth Godin.

A cincea carte din colectia de Leadership ce urmeaza a fi publicata la Editura Publica cu sprijinul FPP se numeste “Ce este important acum” (titlu original: What matters now), autor Gary Hamel. Cartea isi propune sa reinventeze managenentul asa cum il stim, sa raspunda la intrebarea “Cum sa castigi intr-o lume a schimbarii, a concurentei aprige si a inovatiei continue?“. Cartea pune foarte bine in lumina si importanta unui lider intr-o organizatie, precum si actiunile pe care acesta trebuie sa le faca in mod corect si la momentul potrivit.

Pentru mai multe detalii privind cartile din colectia Leadership a editurii Publica, va rugam accesati:
http://www.postprivatizare.ro/romana/co-lectia-de-leadership/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.