Gabriela Firea vrea sa suplimenteze numarul de vouchere pentru programul Biciclisti in Bucuresti pana la 30.000

Inchirieri-Biciclete-1.jpg

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti ca va propune in Consiliul General suplimentarea celor 5000 de vouchere pentru achizitia de biciclete, astfel incat sa fie acoperita intreaga cerere, aproximativ 30.000 de bucuresteni care s-au inscris in programul “Biciclisti in Bucuresti”.

“In prima sedinta din aceasta luna a Consiliului General voi propune suplimentarea acestui numar de 5000 de vouchere, pentru a acorda tuturor celor care s-au inscris – in jur de 30.000 de bucuresteni – voucherele pentru a-si putea achizitiona mai usor biciclete, care pot sa coste pana la 500 de lei. Si atunci se acopera prin voucherul de la Primarie intreaga suma sau peste 500 de lei, dar atunci fiecare trebuie sa adauge suma dorita”, a afirmat Firea la forumul “Deseurile – de la pierdere la resursa. Obiective pentru Romania”, eveniment organizat la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Cele 5000 de vouchere oferite de municipalitate la finalul lunii iulie s-au epuizat imediat, in doua zile fiind procesate un numar de 4.136 de cereri depuse la Centrul de Relatii cu Publicul, iar pe adresa de e-mail au fost primite peste 14.500 de cereri.

Sursa: Hotnews

One thought on “Gabriela Firea vrea sa suplimenteze numarul de vouchere pentru programul Biciclisti in Bucuresti pana la 30.000”

  1. Dan spune:

    Doamne ajuta! Unde nu ar mari bugetul sa vedem strazile pline de biciclisti care merg la munca.
    Nu aveai loc la coada de bunici si bunicute care vroiau voucherul pentru nepotei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.