GAL Gavanu Burdea lanseaza o noua sesiune de proiecte pentru Masura 312

GAL_Gavanu_Burdea.png

GAL_Gavanu_BurdeaApel de selectie pentru Masura 312- Sprijin pentru crearea de microintreprinderi din sectoare non-agricole, in special servicii pentru populatie

Asociatia GAL Gavanu Burdea anunta lansarea sesiunii numarul 1(unu) de cereri de proiecte pentru anul 2014 in perioada 23.01.2014 – 24.02.2014,  care vizeaza investitii realizate intr-una dintre localitatile: Birla, Buzoesti, Caldararu, Corbu, Costesti, Hirsesti, Lunca Corbului, Mirosi, Sapata, Sarbii Magura, Stolnici, Ungheni si  Tufeni.

  • Data lansarii apelului de selectie: 23 ianuarie 2014 (ora 10.00)
  • Data limita de depunere a proiectelor: 24 februarie 2014 (orele 14)
  • Fondurile  disponibile alocate acestei sesiuni   –  63.069 euro
  • Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect este de 63.069 euro.

In conformitate cu versiunea a-XI-a PNDR 2007-2013 in cazul in care proiectele prevad achizitia de utilaje agricole, intensitatea ajutorului public va fi cea aplicabila pentru investitiile realizate prin masura 121, intensitatea aplicabila fiind majorata conform prevederilor fisei tehnice a Masurii 121 pentru fiecare tip de beneficiar.

Cerinte de conformitate si eligibilitate  pe care trebuie sa le indeplineasca solicitantul sunt stabilite prin Ghidul Solicitantului aferent masurii Masurii 312 , disponibil pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (www.apdrp.ro) sau M.A.D.R. www.madr.ro, in vigoare la momentul lansarii Apelului de selectie de catre GAL GAVANU BURDEA, precum si prin Planul de Dezvoltare Locala al GAL GAVANU BURDEA, disponibil pe site-ul www.gal-gavanuburdea.ro.

Locul si intervalul orar in care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul Asociatiei GAL Gavanu Burdea, din com. Birla, sat Birla nr. 127, jud. Arges, in zilele de Luni-Vineri, in intervalul orar 10.00 – 14.00

Date de contact ale GAL unde solicitantii pot obtine informatii detaliate:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.