GAL Gavanu-Burdea lanseaza o noua sesiune de proiecte pentru Masura 313

GAL_Gavanu_Burdea.png

GAL_Gavanu_BurdeaAsociatia GAL  Gavanu Burdea anunta lansarea in perioada 29.11.2013 – 10.01.2014 a sesiunii numarul 3 de cereri de proiecte pentru Masura 313 –  “Incurajarea activitatilor turistice de agrement”.

  • Data lansarii apelului de selectie: 29.11. 2013 (ora 10.00)
  • Data limita de depunere a proiectelor: 10.01.2014 (orele 15.00)
  • Locul si intervalul orar in care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor pentru Masura 313 –  Incurajarea activitatilor turistice de agrement, se va face la sediul Asociatiei GAL Gavanu Burdea, din com. Birla, sat Birla nr. 127, jud. Arges, in zilele de Luni-Vineri, in intervalul orar 10.00-15.00.
  • Fondul disponibil alocat acestei sesiuni: 265.000 euro
  • Suma maxima nerambursabila ce poate fi acordata pentru finantarea unui proiect este de maximum 200.000 euro.
  • Valoarea totala a unui proiect este de maxim 400.000 euro
  • Beneficiarul se angajeaza sa raporteze catre GAL toate platile aferente proiectului selectat, ce vor fi efectuate de APDRP  catre beneficiar. Modelul de declaratie este disponibil ca anexa a prezentului apel si pe site-ul GAL Gavanu Burdea – www.gal-gavanuburdea.ro in sectiunea Apeluri de selectie. Raportarea se va realiza, dupa primirea de la CRPDRP a Notificarii beneficiarului cu privire la confirmarea platii, in maximum 5 zile lucratoare de la data efectuarii platii.
  • Lista documentelor justificative pe care trebuie sa le depuna solicitantul odata cu depunerea proiectului, in conformitate cu cerintele fisei masurii din PNDR si cu Ghidului solicitantului in vigoare la momentul lansarii apelului de selectie, aferente masurii 313 sunt disponibile pe site-ul www.apdrp.ro.

 Cerinte de conformitate si eligibilitate

Cerintele de conformitate si eligibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca solicitantul sunt stabilite prin Ghidul Solicitantului aferent masurii Masurii 313 , disponibil pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (www.apdrp.ro) sau M.A.D.R. www.madr.ro, in vigoare la momentul lansarii Apelului de selectie de catre GAL GAVANU BURDEA, precum si prin Planul de Dezvoltare Locala al GAL GAVANU BURDEA, disponibil pe site-ul www.gal-gavanuburdea.ro.

Procedura de selectie

Selectia proiectelor se realizeaza in conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului pentru Masura 313 si cu luarea in considerare a criteriilor locale de selectie.

Pentru departajarea proiectelor cu acelasi punctaj se vor aplica urmatoarele criterii -comp. a) si b):

1) Vor avea prioritate proiectele realizate de tineri sub 40 ani.

2) Vor avea prioritate proiectele care includ actiuni de protectie a mediului.

ATENTIE! Avand in vedere faptul ca aceste proiecte se incadreaza intr-una din masurile lansate prin PNDR, se va folosi Ghidul solicitantului si modelele de documente aferente masurii 313, disponibil pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (www.apdrp.ro).

Ghidul solicitantului pentru masura 313 si anexele la acesta sunt disponibile si la sediul Asociatiei GAL Gavanu-Burdea. Proiectele trebuie sa fie conforme si in concordanta cu Planul de Dezvoltare Locala al GAL Gavanu Burdea, disponibil la sediul Gal Gavanu Burdea.

Date de contact a GAL unde solicitantii pot obtine informatii detaliate:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.