GAL Valea Prutului anunta prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor pentru masura M5/6B – Integrarea minoritatii rome

logogalvp-02-01-1.png

Numarul de referinta al sesiunii cererii de proiecte: M 19.2 (M5/6B) INTEGRAREA MINORITatII ROME, sesiunea 1, apelul de selectie nr.2 /01.03.2018 Asociatia Grupul de Actiune Locala Valea Prutului (GAL VP) anunta: PRELUNGIRE SESIUNII DE DEPUNERE A PROIECTELOR pentru masura M5/6B INTEGRAREA MINORITATII ROME

  • Data limita pana la care se prelungeste apelul de selectie: 15 iulie 2018

Beneficiari eligibili:

a) U.A.T – Comunele din teritoriul GAL Valea Prutului, U.A.T – orasul stefanesti (oras mic cu populatia sub
20.000 locuitori);
b) Asociatii si fundatii;
c) Parteneriate intre entitatile enumerate mai sus;
d) GAL Valea Prutului poate fi beneficiar in cazul in care nu se depun proiecte in cadrul acestei masuri.

  • Fondurile disponibile alocate acestei sesiuni/masura M5/6B –30.000 euro.
  • Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru un proiect: 30.000 euro.
  • Data limita de primire a proiectelor: 15 iulie 2018, ora 14:00

In cazul in care valoarea totala nerambursabila a proiectelor depuse este cel putin 110% din valoarea alocata apelului/sesiunii, termenul limita mentionat la pct. 2.3 (15 iulie 2018) se reduce. in acest caz, GAL Valea Prutului va anunta public pe site si in massmedia, ca apelul de selectie va fi inchis, in termen de 5 zile lucratoare de la data anuntului. (Confom instructiunilor din Ghidului emis de AM PNDR.)

  • Locul si intervalul orar de depunere a proiectelor: biroul GAL Valea Prutului, din comuna Popricani, judetul Iasi, incinta Primariei Popricani (etaj II), in perioada 15 martie 2018 – 15 iulie 2018, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 14:00.

Atentie!

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului v.02 elaborat de GAL VALEA PRUTULUI pentru masura M5/6B INTEGRAREA MINORITatII ROME care se regaseste pe site-ul GAL: www.galvaleaprutului.ro, la urmatoarea adresa: https://galvaleaprutului.ro/ghiduri-proceduri/ghiduri/. Versiunea pe suport tiparit a informatiilor detaliate aferente masurilor lansate se gaseste la sediul GAL.

INFORMAtII SUPLIMENTARE, SPRIJIN ŞI CONSILIERE se pot obtine la sediul GAL Valea Prutului din com.

Popricani,(ultimul etaj din incinta Primariei Popricani) site: www.galvaleaprutului.ro, email: [email protected] sau telefon 0232.474.992.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.