GAL Valea Prutului anunta prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor pentru masura M6/6B – Dezvoltarea infrastructurii sociale

logogalvp-02-01.png

Numarul de referinta al sesiunii cererii de proiecte: M19.2 (M6/6B) DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII SOCIALE, sesiunea 1, apelul de selectie nr.2/01.03.2018

 • Asociatia Grupul de Actiune Locala Valea Prutului (GAL VP) anunta: PRELUNGIREA SESIUNII DE DEPUNERE A PROIECTELOR pentru masura M6/6B – DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII SOCIALE
 • Data limita de depunere a proiectelor: 25 iulie 2018
 • Beneficiari eligibili:
  a) Entitati publice si private sau parteneriate;
  b) ONG-uri;
  c) Parteneriat public-privat (Asociatia Valea Prutului), daca nu exista alti solicitanti in cadrul acestei masuri, GAL Valea Prutului va putea fi solicitant eligibil.
 • Fondurile disponibile alocate acestei sesiuni/masura M6/6B – 60.000 euro.
 • Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru un proiect: 60.000 euro
 • Data limita de primire a proiectelor: 25 iulie 2018, ora 14:00
  In cazul in care valoarea totala nerambursabila a proiectelor depuse este cel putin 110% din valoarea alocata apelului/sesiunii, termenul limita de 25 iulie 2018 se reduce. in acest caz, GAL Valea Prutului va anunta public pe site si in massmedia, ca apelul de selectie va fi inchis, in termen de 5 zile lucratoare de la data anuntului. (Confom instructiunilor din vers.02 a Ghidului emis de AM PNDR, pg.11)
 • Locul si intervalul orar de depunere a proiectelor: biroul GAL Valea Prutului, din comuna Popricani, judetul Iasi, incinta Primariei Popricani (etaj II), in perioada 15 martie 2018 – 25 iulie 2018, de luni pâna vineri, in intervalul orar 10:00 – 14:00.

Atentie!

Toate celelalte informatii din apelul de selectie nr.2/01.03.2018, cu exceptia termenului limita de depunere a proiectelor ramân NESCHIMBATE. Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului v.02 elaborat de GAL VALEA PRUTULUI pentru masura M6/6B – Dezvoltarea infrastructurii sociale care se regaseste pe site-ul GAL: www.galvaleaprutului.ro, la urmatoarea adresa: https://galvaleaprutului.ro/ghiduri-proceduri/ghiduri/ Versiunea pe suport tiparit a informatiilor detaliate aferente masurilor lansate se regaseste la sediul GAL Valea Prutului.

Informatii suplimentare, sprijin şi consiliere se pot obtine la sediul GAL Valea Prutului din com.

Popricani, (ultimul etaj din incinta Primariei Popricani) site: www.galvaleaprutului.ro, email: [email protected] sau telefon 0232.474.992.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.