GAL Valea Prutului deschide o noua sesiune de proiecte pentru Masura 322

logo_gal_valea_prut.png

logo_gal_valea_prutAsociatia Grupul de Actiune Locala Valea Prutului, autorizat de Autoritatea de Management a PNDR pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare a teritoriului, aduce la cunostinta potentialor beneficiari din judetul Iasi, comunele: Andrieseni, Bivolari, Popricani, Probota, Roscani, Trifesti, Tiganasi, Victoria si comunele din judetul Botosani: Romanesti, Santa Mare, deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru masura 41.322(1).

Perioada de depunere a proiectelor: 30 ianuarie 2014 – 28 februarie 2014.

Locul de depunere a proiectelor: Proiectele se depun la sediul GAL Valea Prutului, com. Popricani, de luni-vineri, in intervalul orar 10.00 – 15.00.

Valoarea minima nerambursabila a unui proiect: 5.000 euro

Valoarea totala eligibila a unui proiect este de maximum: 400.000 euro

Denumirea masurii lansate in cadrul cadrul strategiei GAL Valea Prutului: 41.322(1) – “Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economie si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale”  (Corespondenta cu PNDR M.322)

Solicitanti eligibili APL-uri din mediul rural, ONG-uri, asezaminte culturale si institutii de cult definite conform legislatiei in vigoare, persoane fizice  si juridice care detin sau administreaza obiective de patrimoniu cultural/natural de interes local din teritoriul GAL Valea Prutului.

Buget disponibil alocat acestui apel de selectie: 140.072 euro

Valoare maxima nerambursabila finantata/proiect: 50.000 euro

Contributie proprie (cofinantare)/proiect: 0%

Data limita de depunere a cererii de finantare: 28 februarie 2014, orele 15.00

Solicitantii trebuie sa indeplineasca criteriile de conformitate si eligibilitate din ultima versiune a ghidului solicitantului aferent fiecarei masuri, emis de APDRP disponibil pe site-ul http://www.apdrp.ro, ghidul masurii 41 si criteriile de selectie locale stabilite de GAL Valea Prutului disponibile in format electronic pe site-ul www.galvaleaprutului.ro.

Informatiile detaliate aferente masurilor lansate sunt disponibile in format electronic (suport CD/DVD) sau pe suport tiparit la sediul GAL Valea Prutului din com. Popricani, jud. Iasi. Informatii suplimentare se pot obtine la telefon/fax 0232.474.992, mobil – 0786.050.423, e-mail: [email protected] .  

Modul de anuntare a rezultatelor: Rapoartele de selectie vor fi publicate pe site-ul GAL Valea Prutului, afisate la sediu, iar solicitanti vor fi notificati scris asupra selectiei proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.