GAL Valea Prutului lanseaza un nou apel de proiecte pentru Masurile 312 si 421

logo_gal_valea_prut.png

logo_gal_valea_prutAsociatia Grupul de Actiune Locala Valea Prutului, autorizat de Autoritatea de Management a PNDR pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare a teritoriului, aduce la cunostinta potentialor beneficiari din judetul Iasi, comunele: Andrieseni, Bivolari, Popricani, Probota, Roscani, Trifesti, Tiganasi, Victoria si comunele din judetul Botosani: Romanesti, Santa Mare, deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru masurile 41.312 si 421.

Pentru M 41.312 se va consulta Ghidul Solicitantului versiunea 7 din ianuarie 2014 iar pentru M 421 Ghidul Solicitantului versiunea 05.

Perioada de depunere a proiectelor: 4 martie  2014 – 3 aprilie  2014.

Locul de depunere a proiectelor: Proiectele se depun la sediul GAL Valea Prutului, com. Popricani, de luni-vineri, in intervalul orar 10.00 – 15.00.

Valoarea minima nerambursabila a unui proiect: 5 000 euro.

Valoarea totala eligibila a unui proiect este de maximum: 400.000 euro.

Solicitanti eligibili pentru Masura 41.312 – Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de microintreprinderi sunt: persoane fizice – neinregistrate ca agenti economici, microintreprinderi, atat cele existente cat si cele nou infiintate, care isi desfasoara activitatea in spatial rural din teritoriul GAL Valea Prutului.

Buget disponibil alocat acestui apel de selectie este de 43.136 euro.

Contributia proprie a beneficiarului variaza intre 50%, 30%, 15%, conform ghidului solicitantului.

Solicitanti eligibili pentru Masura 421 – Implementarea proiectelor de cooperare sunt:

  1. Grupuri de Actiune Locala care au incheiat contract de finantare cu APDRP in cadrul sub-masuri 431.2;
  2. Alte persoane juridice organizate in conformitate cu abordarea LEADER care isi desfasoara activitatea pe teritoriul unui GAL care au incheiat contract de finantare cu APDRP in cadrul sub-masuri 431.2.

Solicitanti trebuie sa indeplineasca criteriile de conformitate si eligibilitate din ultima versiune a ghidului  solicitantului aferent fiecarei masuri (312 si 421), emise de APDRP disponibil pe site-ul http://www.apdrp.ro, ghidul masurii 41 si criteriile de selectie locale stabilite de GAL Valea Prutului disponibile in format electronic pe site-ul www.galvaleaprutului.ro.

Informatiile detaliate aferente masurilor lansate sunt disponibile in format electronic (suport CD/DVD) sau pe suport tiparit la sediul GAL Valea Prutului din com. Popricani, jud. Iasi. Informatii suplimentare se pot obtine la telefon/fax 0232.474.992, mobil – 0786.050.423, e-mail: [email protected] .  

Modul de anuntare a rezultatelor: Rapoartele de selectie vor fi publicate pe site-ul GAL Valea Prutului, afisate la sediu, iar solicitanti vor fi notificati scris asupra selectiei proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.