GAL Valea Prutului lanseaza un nou apel selectie – Masura 112

agricultura5.jpg

logo_gal_valea_prutAsociatia Grupul de Actiune Locala Valea Prutului, autorizat de Autoritatea de Management a PNDR pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare a teritoriului, aduce la cunostinta potentialor beneficiari din judetul Iasi, comunele: Andrieseni, Bivolari, Popricani, Probota, Roscani, Trifesti, Tiganasi, Victoria si comunele din judetul Botosani: Romanesti, Santa Mare, deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor pentru masura 112 – Sprijinire tinerilor care doresc sa isi infiinteze o afacere noua.

Perioada de depunere a proiectelor: 3 – 13 februarie 2015.

Locul de depunere a proiectelor: Proiectele se depun la sediul GAL Valea Prutului, com. Popricani, de luni-vineri, in intervalul orar 10.00 – 15.00.

Valoarea minima nerambursabila a unui proiect pentru masura 112: 12.000 euro

Valoarea maxima nerambursabila a unui proiect pentru masura 112: 20.000 euro

Solicitantii trebuie sa indeplineasca criteriile de conformitate si eligibilitate din ultima versiune a ghidului solicitantului aferent masurii 112, emis de APDRP disponibil pe site-ul http://www.apdrp.ro, ghidul masurii 41 si criteriile de selectie locale stabilite de GAL Valea Prutului disponibile in format electronic pe site-ul www.galvaleaprutului.ro.

Informatiile detaliate aferente acestei masuri sunt disponibile in format electronic (suport CD/DVD) sau pe suport tiparit la sediul GAL Valea Prutului din com. Popricani, jud. Iasi. Informatii suplimentare se pot obtine la telefon/fax 0232.474.992, mobil – 0786.050.423, email: [email protected].  

Modul de anuntare a rezultatelor: Rapoartele de selectie vor fi publicate pe site-ul GAL Valea Prutului, afisate la sediu, iar solicitanti vor fi notificati scris asupra selectiei proiectului.

Masura Solicitanti eligibili Buget alocat Data limita
41.112 – Sprijinirea tinerilor care doresc sa-si infiinteze o afacere noua

Tineri intre 18-40 ani care doresc sa isi inceapa o afacere

20.000 euro 13 februarie 2015, orele 15.00

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.