GAL Valea Siretului lanseaza o sesiune de depunere a proiectelor pentru Masura 322

GAL_Valea_Siretului.png

GAL_Valea_SiretuluiAsociatia Grup de Actiune Locala “Valea Siretului”, autorizata de Autoritatea de Management a PNDR pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare a teritoriului, invita potentialii beneficiari din comunele Sabaoani, Tamaseni, Doljesti, (jud. Neamt) si Rachiteni (jud. Iasi) la sesiunea de depunere a proiectelor pe masura: 41.413.322.

Perioada de depunere proiecte de la 3.12.2013 pana la 6.01.2014;

Locul depunerii proiectele: sediul GALVS comuna Sabaoani, str.  Orizontului, nr. 58, judetul Neamt, de luni pana vineri in intervalul orar  800 – 1600 .

Masura 41 sub-masura 413-322 “Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale” are un buget disponibil de 606.391 euro. Suma maxima nerambursabila pe proiect este de 200.00 de euro

Beneficiari eligibili:

  • Comunele prin reprezentantii lor legali conform legislatiei nationale in vigoare;
  • Autoritatile locale (comune) sau Asociatii de Dezvoltare Intercomunitare prin operatorii regionali pentru investitiile in infrastructura de apa/apa uzata;
  • Asociatiile de Dezvoltare Intercomunitare (ADI) realizate intre doua sau mai multe comune infiintate conform legislatiei nationale in vigoare (Legea nr. 215/2001 a administratiei publice locale cu modificarile si completarile ulterioare si Ordonanta Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare);
  • ONG-uri, Asezaminte culturale si Institutii de cult definite conform legislatiei nationale in vigoare;
  • Persoane fizice si juridice care detin in proprietate sau administreaza obiective de patrimoniu cultural sau natural de interes local si care aplica pentru protejarea patrimoniului cultural de interes local si natural din spatiul rural.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurilor sunt cuprinse in Ghidurile Solicitantului disponibile in format electronic pe site-urile www.apdrp.rosi www.galvaleasiretului.ro; in varianta electronica (suport CD/DVD) si pe suport de hartie la sediul GAL “Valea Siretului”.

Datele de contact ale GAL, unde solicitantii pot obtine informatii detaliate: Sediul GAL VS din satul Sabaoani, comuna Sabaoani, str. Orizontului, nr.58, judetul Neamt. Telefon/fax: 0233 735 903; Mobil: 0744 599 003. E-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.