Ghidul Lunar Actualizat al Fondurilor Europene!

Ghidul lunar actualizat al Fondurilor Europene

 

avem placerea sa va informam ca revista lunara “Economie si Administratie Locala” din cadrul Grupului de Presa “Tribuna Economica – Decanul presei economice romanesti” dedica in cel mai recent numar al sau (ianuarie 2009) un amplu dosar consacrat concluziilor si recomandarilor formulate cu ocazia celei de-a doua editii a Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene, organizata sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds”, cu sprijinul principal al Centrului ArCuB al Primariei Generale a Municipiului Bucuresti si al CEC Bank (15 decembrie 2008).

 

Printre materialele gazduite de acest numar remarcam: rapoartele sectoriale de activitate ale autoritatilor care gestioneaza programele sectoriale “Cresterea Competitivitatii Economice”, “Dezvoltarea Resurselor Umane” si Axa LEADER din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala; cadrul noilor scheme ale ajutoarelor de stat pentru sectorul IMM aprobate de Comisia Europeana si monitorizate de Consiliul Concurentei; prezentarea BNR referitoare la perspectivele si riscurile creditarii financiar-bancare in Romania; oferta specifica a CEC Bank, sponsor tehnic al evenimentului; eseul Prof. Marian COVLEA referitor la valoarea adaugata a proiectelor cu finantare UE.

 

Reamintim, pe aceasta cale, tuturor autoritatilor locale si beneficiarilor privati de finantare europeana ca se mai pot contracta abonamente la revista “Economie si Administratie Locala”, contactand redactia Grupului “Tribuna economica”  – InfoTel gratuit 0800 800 197 sau Tel. 021.312.76.37. Pentru informatii suplimentare: Dl. Emilian STANCU, Redactor Coordonator: [email protected] sau http://www.tribunaeconomica.ro/index.php?id_tip_categorie=abonamente

 

Cu cele mai bune urari de succes!
Secretariatul EUROLINK-House of Europe

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.