Ghidul solicitantului pentru POR 3.1A, privind cresterea eficientei energetice in zona ITI Delta Dunarii, publicat in consultare publica

Delta-dunarii-stiri-turism.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat spre consultare publica, Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul prioritatii de investitii 3.1 – „Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor”, Operatiunea A–„Cladiri rezidentiale”, apel dedicat Investitiilor Teritoriale Integrate Delta Dunarii.

Eventualele observatii si propuneri pot fi transmise, la adresa [email protected], pana la data de 5 octombrie 2016.

Obiectivul specific al acestei axe prioritare il reprezinta cresterea eficientei energetice in cladirile rezidentiale, cladirile publice si sistemele de iluminat public, indeosebi a celor care inregistreaza consumuri energetice mari. Prioritatea de investitie 3.1 va sprijini eficienta energetica, gestionarea inteligenta a energiei si utilizarea energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, iar Operatiunea A este dedicata cladirilor rezidentiale.

Finantarea disponibila in cadrul acestei prioritati se adreseaza unitatilor administrativ-teritoriale urbane din zona de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii, asa cum aceasta este prezentata in Strategia Integrata de Dezvoltare Durabila a Deltei Dunarii.

Sunt eligibile numai Investitiile Teritoriale Integrate Delta Dunarii.

Valoarea eligibila a finantarii nerambursabile acordate este de minimum 100.000 euro si maximum 5 milioane euro.

Descarca ghidul si anexele

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.