Granturi elvetiene: O noua sesiune de finantare din Fondul Tematic pentru Parteneriate si Experti

Elvetia_steag.jpg

Elvetia_steagOrganismul Intermediar Elvetian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Parteneriate si Experti format KEK-CDC Consultants, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Fundatia pentru Parteneriat anunta lansarea celei de-a doua runde a Schemei de grant pentru Parteneriate.

Acest program isi propune sa promoveze si sa consolideze relatiile institutionale dintre partenerii romani si elvetieni, pentru a contribui la solutionarea provocarilor specifice dezvoltarii.

Vor putea solicita finantare organizatiile nonprofit, institutiile publice, sindicatele si patronatele. Pentru a beneficia de finantare, este necesara stabilirea unui parteneriat cu (cel putin) o organizatie sau institutie din Elvetia.

Bugetul actiunii este de 3.183.641,76 CHF, impartit in granturi mici (intre 10.000 CHF si 100.000 CHF) si  granturi mari (intre 100.001 CHF si 250.000 CHF).

Termenul limita pentru depunerea cererilor de finantare la sediul FDSC este 26 iunie 2014, orele 17:00, ora locala.

Intrebarile pot fi adresate prin e-mail la adresa [email protected] sau prin fax la numarul 021-310-01-80, nu mai tarziu de 20 iunie 2014.

Sursa: FDSC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.