Granturi SEE pentru jurnalisti, bloggeri si fotojurnalisti

EEA_grants.jpg

A fost lansat un apel de depunere proiecte pentru jurnalisti, bloggeri si/sau fotografi in cadrul Programului de granturi al Spatiului Economic European 2009 – 2014.  

Status: ACTIV
Depunere: continua
Buget alocat: pana la 1000 euro

photographersScopul acestui program de granturi media este sa sa asigure o diseminare cat mai larga, sau orientata spre grupurile relevante din societate, a tematicilor in care programul intervine.

In acest sens, se incurajeaza participarea la evenimente importante precum intalnirile si conferintele finantate prin acest program. Aceste evenimente pot avea loc in orice tara partenera a programului SEE.

Solicitantii eligibili sunt jurnalistii, bloggerii sau fotojurnalistii, interesati sa participe la orice tip de eveniment din cadru programului de granturi SEE. 

Bugetul alocat este de maximum 1000 de euro pentru fiecare deplasare, iar acesta va acoperi costurile legate de deplasare, cazare si subzistenta. Beneficiarul este obligat ca, in termen de o luna de la finalizarea evenimentului, sa trimita un raport de calatorie care sa cuprinda materialele create.

Pentru a aplica, persoanele interesate trebuie sa trimita un CV, insotit de o motivare a participarii. De asemenea, trebuie sa isi dovedeasca experienta relevanta in domeniile jurnalism si fotografie si sa fie de acord cu preluarea si transmiterea materialului creat in cadrul evenimentelor. 

Calendarul de evenimente din cadrul programului este disponibil aici.

Din cauza faptului ca numarul de evenimente este numeros, nu exista termen limita de depunere a cererilor de finantare, solicitarile fiind analizate pe masura ce sunt depuse si vor primi un raspuns in  maximum doua saptamani. 

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Model cerere

Model raport

Sursa: EEA Grants

Finantatori: Islanda, Liechtenstein si Norvegia

[caseta-final-fise] 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.