Granturile AMC (Academia Minților Creative) pentru digitalizarea afacerilor

AMC.png

Status: Activ
Buget: 30.000 euro
Termen limită: 31.07.2020

Schimbarea e evidenta. Nu ai cum sa o negi. Si nici nu trebuie. Traim intr-o noua realitate si ca sa ai un viitor in afacerea ta trebuie sa o accepti. Sa te adaptezi la ea, sa o faci a ta si sa inveti sa traiesti din schimbare in schimbare. Iar acum te si ajutam sa faci o schimbare care conteaza.

Ce trebuie sa stii e ca nu esti singur pe drumul acesta. Daca stii ce trebuie sa schimbi si esti hotarat sa faci acest lucru, noi suntem hotarati sa te ajutam. De aceea, UniCredit Bank si Asociatia Brand Minds ofera 7 granturi in valoare totala de 30.000 € pentru digitalizarea afacerilor.

GRANTURILE AMC PENTRU DIGITALIZAREA AFACERILOR reprezinta o competitie de proiecte pentru voi, antreprenori mici si mijlocii, din toata tara, cei care aveti nevoie sa faceti o schimbare la afacerea voastra prin digitalizare. Elementul cheie pe care il urmareste Organizatorul in desfasurarea Programului este urmatorul: sustinerea digitalizarii afacerilor care se inscriu in program.

Programul are 3 categorii de inscriere:
1. Dezvoltarea unui canal de vanzare online
2. Digitalizarea comunicarii de marketing cu clientii sau furnizorii
3. Digitalizarea proceselor (ex: procese de productie, contabilitate, gestiune, semnatura electronica,
procesul de comunicare cu angajatii)

Pot participa in programan atreprenorii care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

  •  au sediul si isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei;
  • sunt antreprenori organizati intr-una dintre formele de organizare juridica sau alte forme de organizare asimilate persoanelor fizice prevazute de legislatia romaneasca in vigoare (SRL, SA, SCA, SCS, SNC, PFA, II, IF);
  • sunt antreprenori a caror afacere are un istoric de cel putin 2 ani, cu un numar de angajati de maxim 49 și o cifra de afaceri anuala care nu depaseste 1 milion de euro pe an;
  • au o viziune deschisa asupra business-ului lor si isi doresc sa faca lucrurile diferit, mai bine, mai eficient, cu ajutorul digitalizarii, sau desfasoara o activitate cu impact social care poate beneficia de digitalizare.

Documentația 

Website-ul programului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.