Granturile SEE: S-a lansat programul “Promovarea egalitatii de gen si a echilibrului intre viata personala si viata profesionala”

mama_copil.jpg

mama_copilMinisterul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV), in calitate de Operator al Programului RO11 – “Promovarea egalitatii de gen si a echilibrului intre viata personala si viata profesionala” a lansat sesiunea de depunere a dosarelor de finantare.

Pana pe 2 iunie 2014, solicitantii eligibili ai programului pot depune dosarele de finantare la sediul MMFPSPV.

Programul isi propune imbunatatirea echilibrului intre viata profesionala si cea privata, prin cresterea numarului de servicii de educare si ingrijire pentru copiii cu varste cuprinse intre 0-3 ani si a serviciilor sociale pentru copiii cu dizabilitati intre 0-7 ani.

Solicitantii eligibili sunt entitati publice locale de la nivel judetean si de la nivelul municipiilor si oraselor, precum si organizatiile neguvernamentale.

Bugetul alocat sesiunii de finantare este de 4.697.514 euro.

Valoarea minima a sumei care poate fi solicitata pentru realizarea unui proiect este de 250.000 de euro, iar cea maxima este de 350.000 de euro. Rata de finantare este de 100% din valoarea totala eligibila a proiectului.

Documente anexate:

Ghidul solicitantului si anexe (Arhiva RAR)

Sursa: Ministerul Municii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.