Hai sa ne sucim sambata seara, la o carciumioara la sosea…..

Onor ministrul mediului, numit vremelnic, s-a mai sucit odată. Pentru că blog-ul reprezintă o manifestare pur subiectivă a părerilor personale și pentru că sunt direct interesat de programul CASA VERDE trebuie să recunosc că sunt prea nervos acum ca să scriu ceva fără să mă leg de IQ-ul, _________ (completați pe linia punctată!) ministrului. O să revin mâine cu detalii.

Scuze.

P.S. Deocamdată iată 2 link-uri care m-au bulversat total, în ideea că ba sunt bani pentru persoane fizice (eu), ba sunt eligibile numai autoritățile (ART. 2 Beneficiarii Programului sunt unităţile administrativ-teritoriale şi autorităţi centrale, care pot depune proiecte de finanţare a sistemelor de încălzire destinate imobilelor din patrimoniu sau aflate în administrarea acestora, inclusiv pentru unităţile sanitare, instituţiile de învăţământ, aşezămintele sociale, culturale şi pentru asociaţiile de proprietari cu personalitate juridică.):

About Adrian Stoia

In urma cu ceva timp, cineva m-a intrebat cu ce ma ocup. Pentru ca in acel context nu am vrut sa-i raspund direct, am ales o varianta evaziva – i-am spus ca sunt scriitor. La intrebarea Ce fel de scriitor? Am fost nevoit sa-i spun ca de fapt scriu proiecte/cereri de finantare pentru fonduri UE. Imediat persoana respectiva a aratat un interes deosebit fata de acest subiect (lucru de care m-am ferit – nu era nici locul nici momentul pentru asa ceva) si a inceput sa-mi spuna ca vrea o finantare pentru… NU SUNT PERFECT. Am scris proiecte care in urma evaluarii au obtinut rezultate bune dar si proiecte cu rezultate mai slabe (punctaj rezultat in urma evaluarii), in functie de client – si evident conteaza relatia cu acesta, modul in care este dispus sa furnizeze informatiile necesare – dar si inspiratia mea la momentul respectiv (ceea ce nu suna profesional dar nu sunt un robot si stiu ca nu sunt perfect).

One thought on “Hai sa ne sucim sambata seara, la o carciumioara la sosea…..”

  1. Mihaila Raul spune:

    Asa e cand oameni cu creier mic (care are mult loc liber in cutia craniana) ii pun pe functii pe altii cu creierul si mai mic decat al lor, ca nu cumva sa fie cineva mai destept ca ei in subordine. Politica e un jeg patentat.
    Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.