Harta Rabla: cate tichete primeste fiecare judet al Romaniei

masini_cimitir.jpg

masini_cimitirAdministratia Fondului pentru Mediu a finalizat distribuirea tichetelor valorice alocate persoanelor fizice.

Conform Ghidului de finantare a “Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national”, in prima etapa, au fost distribuite 25% din numarul total de tichete, in functie de numarul masinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judetene, conform statisticilor realizate de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Permiselor.

Consumarea tichetelor primite initial a fost conditia obligatorie pentru depunerea unei noi cereri de distribuire de catre colectori.

Distribuirea tichetelor solicitate a fost realizata in limita stocului disponibil la nivel national pentru persoanele fizice si pana la epuizarea acestora, in functie de cererile colectorilor.

In perioada 19-21 iunie 2013, in functie de cererile depuse de colectori si de deconturile facute de acestia, Administratia Fondului pentru Mediu a distribuit toate tichetele alocate persoanelor fizice.

Decizia a fost luata pentru a elimina orice suspiciune cu privire la modul de distribuire a acestora.

Administratia Fondului pentru Mediu precizeaza ca sesiunea de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice, inclusiv institutiile publice din “Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national” este deschisa in prezent.

Termenul limita de depunere a dosarelor este 31 august 2013.

Lista persoanelor juridice acceptate sa participe in “Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2013” va fi publicata pe site-ul institutiei, in cadrul sectiunii aferente Programului.

Documente anexate:

Modul de distribuire al tichetelor Rabla la nivel national (PDF)
Ghidul Rabla 2013 (PDF)

Sursa: Administratia Fondului de Mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.