HELP-LINE PR & Lobby anti-criza – INVITATIE de LANSARE

INVITATIE de LANSARE

Subiect: HELP-LINE PR & Lobby anti-criza – Activarea programului de Asistenta si Sprijin Urgent pentru IMM in dificultate sau sporirea vizibilitatii in contextul actualelor provocari de pe piata romaneasca

Stimati Intreprinzatori si Manageri,

in vederea unei infruntari mai active si energice a provocarilor actualului climat de afaceri din Romania, Agentia “Phaeton Gala. PR & Lobby Consulting”, cu birou corespondent la Bruxelles, partenerul strategic si sponsorul tehnic apropiat din ultimii patru ani al Fundatiei EUROLINK-House of Europe (www.houseofeurope.ro), organizatie neguvernamentala cu un solid istoric de 12 ani, vine acum in intampinarea nevoilor Dvs. cu o noua Linie de Asistenta si Sprijin Urgent, centrat in special pe nevoile concrete ale companiilor mijlocii si mari: “HELP-LINE PR & Lobby”.

Va amintim, in acest sens, ca multumita parteneriatului mentionat, expertii, trainerii si project managerii nostri sau parteneri ai agentiei noastre au realizat deja cu brio, cu costuri foarte rezonabile, evenimente de talie europeana, nationala sau regionala in cele mai elocvente, rafinate locatii sau contexte de promovare, evenimente dintre care mentionam selectiv si succcint:

-cele patru editii anuale ale Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania la Palatul Parlamentului, sub Patronajul Presedintiei Uniunii Europene, cu sprijinul Consiliului Concurentei, Philip Morris-Romania, Radio France Internationale etc;

-cele doua editii ale Forumului National Civic si de Afaceri, alaturi de parteneri precum World Trade Center Bucuresti si Primaria Generala a Capitalei – Centrul ARCUB;

-prima Conferinta Europeana pentru prevenirea neregulilor, fraudelor si coruptiei in gestionarea Fondurilor UE, sub Patronajul Presedintelui GRECO (Grupul de State contra Coruptiei al Consiliului Europei) cu sprijinul DBB Akademie din Germania si Grupului Détente Consultants -Paris;

-cele patru saloane regionale si doua scoli de vara in domeniul Fondurilor UE cu sprijinul Grupului LAFARGE-Romania si cu amabilul sprijin al Casei Regale de Romania;

-organizarea festivitatilor ocazioanate de acordarea Distinctiei “Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana”, pe care au primit-o distinsi diplomati, manageri, demnitari, savanti, artisti, lideri ONG etc.

Prin Linia de Asistenta si Sprijin Urgent “HELP-LINE PR & Lobby”, in urma unui simplu e-mail de solicitare din partea Dvs., venim prompt, in mod ingenios si vizionar, in intampinarea oricarei nevoi legate de promovarea, marirea profitabilitatii sau depanarea afacerii, reorientarea business-ului din mers, identificare de finantare/parteneri viabili sau de vizibilitate a ofertei Dvs. prin:

  1. Parteneriatele selecte si indelung testate, organizarea de evenimente la cheie sub egidele cele mai prestigioase/eficace si in prezenta celor mai importanti decidenti la costuri fara concurenta pe piata de profil.
  2. Regandirea din mers a mizelor si atitudinii generale a firmei in raport cu noul context, noile sfidari, dar si noile oportunitati deosebite de finantare europeana.
  3. Servicii complete de intampinare, ghidaj cultural, acompaniere si ospitalitate a partenerilor straini prin recomandarea celor mai bune solutii de contactare, negociere si incheierea de parteneriate profitabile de afaceri.
  4. Solutii complete ultra-inovative si convenabile legata de reproiectarea imaginii si a ofertei fiecarui beneficiar in parte.

In aceste scopuri, cu sprijinul Biroul nostru corespondent de la Bruxelles „Falling Apples. EU Strategy & Consulting”, Phaeton Gala pune la dispozitie:

· o larga retea de colaboratori multi-disciplinari in Romania si in Europa, cu expertiza in domenii economico-sociale dintre cele mai diverse;

· un portofoliu viabil de contacte benefice europene/internationale;

· o capacitate maxima de inter-comunicare cu cei mai relevanti experti europeni si romani.

Coordonarea intregului program este perfect conectata cu aceea a Platformei de Actiune si Interventie Rapida “EU-RO Clearing Funds” si International Knowledge Management Institute – sucursala Romania. Intrucat Agentia Phaeton Gala-PR & Lobby Consulting se numara printre sponsorii tehnici principali ai primul Salon de Solutii Practice pentru Investitii si Proiecte Europene organizat in contextul primei Saptamani Europene a IMM (Romexpo, 8-9 mai 2009), o prezentare si lansare publica oficiala a Programului “HELP-LINE PR & LOBBY” va fi oferita participantilor, cu aceasta ocazie.

Pentru detalii suplimentare sau pentru adresarea solicitarii Dvs. concrete, va rugam sa ne contactati la tel./fax: 021.2315288; 0723.699.857 sau e-mail: [email protected]

Pentru conformitate,

Sandu ZAMFIRESCU, MA International Relations

Communications & PR Manager – Phaeton Gala. PR & Lobby Consulting

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.