Hubcelerator: Programul destinat antreprenorilor

Hubcelerator.png

HubceleratorImpact Hub Bucharest lanseaza Hubcelerator si cauta antreprenori dornici sa devina super eroi in cadrul programului de accelerare ce ii ghideaza de la idee la un model de afacere testat in piata.

Bazat pe 3 ani de experienta in mediul antreprenorial romanesc si doua programe de accelerare desfasurate cu succes, Hubcelerator imbina workshop-urile de business cu mentorat individual si teme practice prin care participantii vor testa si valida direct in piata un model de afacere viabil.

Cui se adreseaza acceleratorul?
Acceleratorul se adreseaza celor care au o idee sau o afacere in faza incipienta si ii ghideaza pe parcursul celor 10 saptamani pentru a dezvolta un model viabil ce va fi testat in piata cu potentialii clienti.

Ce ofera programul Hubcelerator?

Pe durata celor 10 saptamani, antreprenorii participanti in program beneficiaza de:
• 14 workshop-uri practice pe teme precum: consiliere juridica, contabilitate, finantari si investitii, relatii cu clientii, marketing si dezvoltare de produs, vanzari, tehnologie pentru start-up-uri, social media, resurse umane si abilitati de prezentare.
• intalniri periodice cu mentori, oameni de afaceri si antreprenori experimentati ce vor oferi feedback si isi vor impartasi cunostintele acumulate.
• sesiuni de discutie bazate pe modelul de afacere (de la mapare pana la testarea prototipului)
• abonament Hub Unlimited la Impact Hub Bucharest, pe durata a 5 luni
• acces la platforma online  HubNet
• cartea ”Business Model Generation”

Inscrierea in program
Pentru a participa la Hubcelerator, antreprenorii trebuie sa completeze formularul de aplicare disponibil pe pagina http://www.impacthub.ro/hubcelerator/.

Procesul de selectie al participantilor este continuu si are loc in perioada 10 – 30 septembrie 2015, numarul de locuri fiind limitat. In alegerea startupurilor se va tine cont de motivatia antreprenoriala, potentialul afacerii, gradul de inovare si impactul urmarit.

Sursa: Impact Hub Bucharest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.