Spherik Accelerator 2015 – competitie destinata antreprenorilor

spherik-accelerator.png

spherik acceleratorStartup-urile se pot inscrie in cadrul acceleratorului de afaceri Spherik pentru a participa la cea de a doua editie. Antreprenorii vor beneficia de ajutorul mentorilor cunoscuti Radu Georgescu (GECAD) si Bogdan Colceriu (Frisbo).

Astfel, antreprenorii interesati de crearea si dezvoltarea de produse, precum si de promovarea acestora se pot inscrie in cadrul acestei competitii, care va avea 4 stagii:

  • Product Bootcamp
  • Accelerate
  • Demo Day
  • Lifetime Support

In primul stagiu se va desfasura o tabara, pe o perioada de doua saptamani, in care antreprenorii vor primi sfaturi si consiliere pentru a-si crea produsul astfel incat sa atinga nivelele de calitate dorite.

Ulterior, in etapa Accelerate, se va pune accentul pe dezvoltarea produsului astfel incat acesta sa poata fi introdus cu succes pe piata. Etapa va dura 3 luni, timp in care antreprenorii vor primi ajutor si mentorat in continuare si vor participa la workshop-uri nationale si internationale de strategie, marketing si PR.

In cadrul Demo Day, antreprenorii au ocazia de a-si prezenta ideile in fata potentialilor investitori.

In ceea ce priveste ultimul stagiu, Lifetime Support, oamenii de afaceri vor primi sfaturi si consiliere, de cate ori va fi necesar, in cadrul acceleratorului.

Antreprenorii romani interesati se pot inscrie pana pe 15 octombrie 2015.

Sursa: www.spherikaccelerator.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.