Ia startul spre o cariera internationala in management!

codecs.jpgCODECS si Cariere iti ofera o bursa in valoare de 1500 euro la Certificatul Profesional in Management

Te gandesti la parcursul carierei tale? Alatura-te profesionistilor in
management si urmeaza cursul Oameni si Organizatii din cadrul
Certificatului Profesional in Management!

Castiga o bursa in valoare de 1500 de euro oferita de CODECS si revista Cariere pentru a urma cursul Oameni si Organizatii.

Cum participi la concurs?

Trimite pana la data de 10 septembrie 2010 un eseu cu tema: "Ce curs va lua cariera ta mai departe? Depinde de tine!", de maxim 1.500 de cuvinte, la adresa de e-mail [email protected], cu Subject: Concurs CODECS.

Concursul este jurizat de Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School CODECS si de Rodica Nicolae, Redactor-sef Revista Cariere si Revista HR Manager.

Viziunea traditionala asupra carierei este in schimbare. Oamenii nu mai pot lasa planificarea carierei lor doar pe seama angajatorului. Responsabilitatea planificarii carierei revine tot mai mult individului, care trebuie sa se pregateasca intr-un mod cat mai temeinic si sa dea dovada de flexibilitate, adaptandu-se rapid la schimbarile mediului extern.

Gandeste-te la cariera ta de pana acum:

 • Cum ai obtinut postul actual?
 • Ce aptitudini si experienta aveai la vremea respectiva?
 • Ce pozitie ai dori sa detii (a) peste 5 ani; (b) peste 10 ani?
 • Ce aptitudini, cunostinte, experienta si calificare va trebui sa dobandesti ca sa atingi obiectivele de la punctul anterior?
 • Care este urmatorul pas si cand ar trebui sa-l faci?
 • Care ar fi trei sau patru masuri pe care ar trebui sa le iei ca sa urmezi traiectoria pe care o doresti pentru cariera ta?
 • Ce alte alternative de cariera te-ar putea satisface?
 • Descrie organizatia ideala in care ai dori sa-ti desfasori activitatea

Intrebarile de mai sus te vor ghida in elaborarea eseului ‚Ce curs va lua cariera ta mai departe? Depinde de tine!’ si urmaresc sa te ajute sa te gandesti la propria cariera ca la un intreg si nu doar pana la urmatoarea treapta; de asemenea te vor stimula sa identifici din timp pasii pe care doresti sa-i faci.

Pentru mai multe informatii despre concurs va rugam sa accesati site-ul www.codecs.ro. CODECS si Cariere va ureaza succes!

Detalii despre Certificatul Profesional in Management:
Certificatul Profesional in Management oferit de Open University Business School din Marea Britanie reprezinta un prestigios program profesional de calificare in domeniul managementului, avand recunoastere internationala.
Calitatea programului este atestata de nivelul inalt de recunoastere internationala pe care il are Open University Business School, acordat de principalele trei institutii de validare de pe plan mondial: EFMD (European Foundation for Management Development), AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA) si AMBA (Association of Masters of Business Administration). Numai 41 de scoli de afaceri din lume beneficiaza de aceasta tripla acreditare internationala. Open University Business School este si prima scoala de afaceri care a primit din partea EFMD Certificatul pentru e-learning (CEL), demonstrand calitatea inovativa a cursurilor sale si calitatea platformei tehnologice utilizate. 

Caracteristicile Programului de Certificat Profesional in Management

 • Practic – totul se aplica
 • Relevant – conexiune perfecta teorie -practica
 • Flexibil – lucrezi si inveti, nu intrerupi activitatea profesionala, studiezi in propriul ritm – se armonizeaza cu stilul de viata
 • Inovativ – dezvolta gandirea independenta si creativitatea 
 • Metode moderne, materiale de ultima generatie
 • Sprijin si sustinere din partea tutorului si a colegilor – schimb de experienta
 • Perspectiva integrata asupra managementului 
 • Respectat – recunoasterea internationala a Open University Business School
 • Accesibil – nu impune conditii de admitere

Cui se adreseaza?
Programul este destinat unor categorii largi de persoane, dar prezinta un interes deosebit pentru:

 • managerii de orice nivel care nu au beneficiat de suficienta pregatire formala in domeniul managerial si care doresc sa-si consolideze competentele in acest domeniu;
 • persoanele nou numite sau promovate in posturi de management;
 • specialisti in domenii tehnice, stiintifice si de alte tipuri care doresc sa-si largeasca orizontul  de cunostinte si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera.

Este bine ca studentii sa aiba experienta practica, castigata in cadrul unor organizatii, dar nu este necesar sa fie in prezent angajati ca manageri.
   
Structura programului de Certificat cuprinde modulele:

"Management – Oameni si Organizatii"
"Management – Marketing si Finante"
"Mangement – Viziunea integrata"

CODECS este lider de piata in domeniul educatiei manageriale, cu o traditie de peste 17 ani in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de Open University Business School – Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, cu tripla acreditare (AACSB, AMBA si EQUIS) CODECS ofera programe de MBA si de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.