IMM-urile pot testa gratuit, timp de 3 luni, unele servicii de la Banca Transilvania

Banca_ghiseu_tipa.jpg

Banca_ghiseu_tipaBanca Transilvania vine cu o abordare noua, in premiera, pentru clientii din categoria IMM. Acestia beneficiaza gratuit, incepand cu 1 februarie, timp de 3 luni, de o serie de produse si servicii din oferta Bancii Transilvania.

Oferta este valabila pentru urmatoarele servicii si produse: gestiunea contului; abonament la BT24 Internet Banking si Mobile Banking; plati in lei prin BT24; plati in lei pentru bilete la ordin si cecuri bancare; incasari in lei; serviciul SMS Alert; POS – fara costuri de mentenanta; de implementare; pentru consumabile si fara comision de administrare; eCommerce – fara comision de inrolare sau de administrare; cardul VISA Business Electron, VISA Business Silver, Visa Business Credit Card si MasterCard Business – fara comision de emitere sau inchidere card.

“Prin aceasta abordare oferim ocazia clientilor IMM sa ne testeze gratuit produsele si serviciile. Iar pentru noi, echipa Banca Transilvania, este un demers prin care demonstram ca suntem o banca locala care crede si sprijina oamenii intreprinzatori, cu solutii pe masura”, a declarat Andrei Dudoiu, Director General Adjunct – Companii in cadrul Bancii Transilvania.

Oferta este valabila atat pentru clientii noi, cat si pentru cei din portofoliu.

Citeste articolul integral pe Investitii.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.