In 3 ani, cele mai fezabile industrii din Romania vor fi cele energetice, arata un studiu Ernst&Young

Studiu_Ernst_Young1.jpg

Studiu_Ernst_YoungIn urmatorii 3 ani se stimeaza ca serviciile financiare vor fi detronate de catre sectorul de gaze si petrol ca pozitie de varf in topul celor mai fezabile industrii.

Previziunea apartine celor de la Ernst&Young, care au publicat recent Studiul Investitorilor Institutionali din Romania, editia 2013.

De asemenea, studiul arata ca cele mai interesante industrii pentru investitori in contextul emisiunii de obligatiuni sunt sectorul energetic si cel al petrolului si gazelor.

“Studiul investitorilor institutionali” analizează perceptiile executivilor din cadrul bancilor, institutiilor de investitii, fondurilor de pensii si altor tipuri de investitori institutionali referitor la problemele cu care s-ar confrunta companiile, in eventualitatea realizarii unor emisiuni de obligatiuni.

Studiul Ernst & Young are la baza un chestionar aplicat in perioada 15 aprilie-8 mai 2013 la care au raspuns 21 executivi de top de la diverse tipuri de investitori institutionali.

Realizatorii studiului sustin ca raspunsurile sunt reprezentative pentru segmentul investitorilor institutionali care opereaza in Romania.

Sursa: Ernst&Young Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.