Inca nu v-ati inscris? Filipe Carrera va da intalnire la Bucuresti pe 31 mai si 1 iunie!

felipe.jpgFilipe Carrera se va afla la Bucuresti in perioada 31 mai – 1 iunie,
pentru a sustine doua workshop-uri inedite: "Business Networking – cum
sa ne dezvoltam reteaua de afaceri" si "Digital Marketing – cum sa fim
eficienti in era digitala".

Va invitam pe www.proactivesolutions.ro/evenimente.html sa aflati cum puteti participa la cele doua evenimente!

Prin Business Networking poti sa iti sporesti vanzarile cu noi clienti, poti sa te faci cunoscut mai usor, poti sa castigi noi parteneri de afaceri sau investitori pentru afacerea ta.

Cu ocazia celui de-al doilea astfel de eveniment organizat la Bucuresti, participantii vor invata de la un expert de calibru international cum sa beneficieze la maxim de acest instrument, cum sa foloseasca noile tehnologii pentru sporirea contactelor de calitate, cum sa-si extinda afacerea dincolo de granite.

Noile tehnologii sunt acum la indemana tuturor, fie companie, fie consumator, iar patrunderea in era digitala poate fi inlesnita de informatii clare, dezgolite de limbajul tehnic, precum si de o intelegere corecta a schimbarilor structurale survenite in comportamentul consumatorului 2.0. si a impactului noilor tehnici.

Cu ocazia workshop-ului "Digital Marketing – cum sa fim eficienti in era digitala", participantii vor invata de la un expert de calibru international cum sa beneficieze la maxim de noile tehnologii informationale, cum sa atraga noi clienti imbinand principiile marketingului traditional cu particularitatile new media, cum sa-si creeze o identitate solida in mediul virtual.

Va asteptam luni (31 mai) si marti (1 iunie), la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, intre orele 18:00 si 21:00, pentru a-i adresa expertului international toate intrebarile dumneavoastra si a afla care sunt instrumentele cu adevarat valoroase intr-o economie turbulenta.

ProActive Solutions doreste sa vina in intampinarea tuturor celor interesati de dezvoltarea abilitatilor profesionale, oferiindu-le o serie de discount-uri pentru inscrierile din timp, precum si doua pachete speciale "Fii informat!" si "Fii informat! Plus", care includ un abonament combinat la Ziarul Financiar si Business Magazin pentru 12 luni si cartea Era turbulentelor – Aventuri intr-o lume noua de Alan Greenspan: un titlul must-have in climatul economic actual.

Tarifele de participare si pachetele speciale pot fi consultate pe www.proactivesolutions.ro.

In organizarea acestui eveniment, ProActive Solutions se bucura de sprijinul partenerului oficial: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, al partenerilor media exclusivi ai evenimentelor: Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si al partenerilor: JCI Bucuresti, Romanian Managers, Meteor Press, PC World, Computer World, reteaua Arhipelago, StartUps.ro, HR-Romania.ro, Elevate, Empower, CentruldePresa.ro, CalendarEvenimente.ro, MyJob.ro, Trafic.ro, ArenaBiz.ro, eSimplu.ro, TeenTelecom.

Pentru inscrieri: [email protected] & www.proactivesolutions.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.