Afla secretul unei organizatii sustenabile la Business Ethics 360!

fundatie-fara-fundal-1.jpg

Fundatia Post-Privatizare si editura Curtea Veche Publishing, cu sprijinul AmCham (Camera de Comert Americana in Romania), al Asociatiei pentru Relatii Comunitare si al AMCOR, organizeaza conferinta "Business Ethics 360: Testul de Leadership – Cum sa construiesti o organizatie sustenabila", care va avea loc in data de 8 iunie, la Hotel Intercontinental din Bucuresti (sala Fortuna), incepand cu ora 10.

Invitatul special al acestei editii Business Ethics 360° este Anthony Silard, CEO al Executive Leadership Institute (SUA), consultant in materie de dezvoltare a leadership-ului cu o vasta experienta internationala, autorul cartii "Full Alignment: A Practical Guide to Transforming Your Life Vision into Action"
Pe langa cursurile si consultanta in leadership oferite pentru numeroase companii din lista Fortune 500, Silard a fost invitat sa sustina seminarii pe tema leadership-ului corporativ si organizational la facultati si universitati celebre precum JFK School of Government, Georgetown Business School, Stanford Law School, University of California/Berkeley, Howard University si George Washington University Business. 
Silard si-a perfectionat studiile la Universitatea Harvard si la UC/Berkeley. De asemenea, a fost voluntar al Corpului Pacii in Kenya timp de doi ani. A fost ales "Vizionarul Anului 2002 de catre canalul american de televiziune PBS si a primit numeroase premii pentru activitatea sa, printre care prestigiosul "Robert F. Kennedy Public Service Award" din partea JFK School of Government (Universitatea Harvard) si "Manuel Carballo Memorial Award" acordat de aceeasi universitate.  
La workshop-urile sustinute de el au participat pana in prezent mii de directori corporativi si organizationali din peste 40 de tari, reprezentand companii precum Disney, FTI, GE, Gallup, Bank of America, IBM, Crucea Rosie si multe altele.
Conferinta "Business Ethics 360: Testul de Leadership – Cum sa construiesti o organizatie sustenabila" va fi deschisa de o sesiune de dezbateri privind nivelul de leadership existent in mediul de afaceri romanesc , ai carei invitati sunt, printre altii, Marius Ghenea – Presedinte FIT Distribution, Mihaela Berciu – Consultant in imagine si Calin Fusu – General Manager Neogen
Programul conferintei si detalii suplimentare privind modalitatea de participare sunt disponibile pe site-ul oficial, la adresa www.be360.ro.  
Conferinta "Business Ethics 360: Testul de Leadership – Cum sa construiesti o organizatie sustenabila" beneficiaza de sustinerea urmatorilor parteneri media: Mediafax, Ziarul Financiar, Business Magazin, bestjobs.ro si profesiionline.ro.  
Despre Fundatia Post-Privatizare
Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o organizatie privata non-profit care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc, cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri, prin intermediul celor trei linii de actiune principale: dezvoltarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea mediului de afaceri si promovarea responsabilitatii sociale in randul IMM-urilor. 
Despre Curtea Veche Publishing  
Curtea Veche este o editura cu capital privat, in intregime romanesc, ale carei titluri de fictiune si non-fictiune acopera o arie larga de domenii editoriale. 
In prezent, Curtea Veche este una dintre primele cinci edituri de pe piata de carte din Romania, cu peste 250 de titluri publicate anual. 
Infiintata in 1998 ca o editura specializata in lucrari din domeniul dezvoltarii personale, Curtea Veche a publicat mai intai carti de self-help, care se pliau perfect pe nevoile unei societati romanesti aflate in tranzitie (colectia Carti Cheie), impunandu-se apoi in ochii cititorilor romani datorita colectiilor de business, literatura motivationala, educatie financiara si sociala, segmente pe care este lider de piata. 
Ulterior, editura si-a diversificat catalogul prin colectii acoperind diverse arii de interes: literatura universala contemporana (Byblos), terapie familiala si de cuplu (Familia la Curtea Veche), stiinte sociale si politice (Constelatii si Actual), psihologie (Biblioterapia), sanatate si nutritie (Sa fii sanatos), carti pentru copii, relatii publice internationale, responsabilitate sociala in afaceri, etc.
Persoana de contact:
Alina Coman
[email protected]
Telefon: 031.1000.719

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.