Inca o acreditare: autoritatile responsabile cu gestionarea Programului Interreg V-A Romania-Ungaria au primit desemnarea

InterregEUROPE_C.jpg

Autoritatea de Audit din cadrul Curtii de Conturi a Romaniei a emis raportul final de audit, in urma caruia au fost acreditate autoritatile responsabile cu gestionarea Programului Interreg V-A Romania-Ungaria.

Astfel, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene este desemnat ca Autoritate de Management, indeplinind inclusiv functia de Certificare, iar Biroul Prim-Ministrului din Ungaria este desemnat ca Autoritate Nationala.

Programul Interreg V-A Romania-Ungaria a finalizat procesul de desemnare cu opinie necalificata (fara rezerve) din partea Autoritatii de Audit, ceea ce inseamna ca autoritatile desemnate indeplinesc toate criteriile de desemnare.

Finalizarea acestei etape este de importanta majora pentru Program. Din acest moment pot incepe platile intermediare, urmand ca, in continuare, toate resursele si eforturile sa fie dedicate implementarii Programului si proiectelor finantate prin intermediul acestuia.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.