Infiintare firma doar cu buletinul de identitate

card.jpg

cardIn Romania procedura infiintarii unei societati comerciale se poate finaliza in nu mai mult de 3 zile lucratoare. Persoanele care doresc sa infiinteze o firma doar cu buletinul de identitate pot apela la serviciul de gazduire sediu social al firmei oferit de cele mai prestigioase cabinete de avocatura.

Conditiile cele mai importante pentru constituirea unei intreprinderi sunt actul de identitate si existenta unui sediu social pentru firma respectiva.

Prin serviciul de gazduire a sediului social al societatii comerciale cabinetele de avocatura usureaza treaba intreprinzatorilor debutanti care doresc sa obtina toate documentele necesare pentru inregistrarea firmei de catre oficiul Registrului Comertului. Aici gasiti mai multe informatii despre servciul de gazduire sediu social in Bucuresti: http://www.avocat-firme.info/gazduire-sediu-firma-in-bucuresti.html.

Conform legislatiei in vigoare se poate simplifica procedura infiintarii unei intreprinderi cu ajutorul unei echipe de reprezentanti juridici care vor obtine toate documentele oficiale, avizele si autorizatiile pentru a garanta desfasurarea legala a activitatii firmei.

Contactati cabinetul de avocatura personal sau prin telefon pentru a beneficia de asistenta juridica si informatii legate de serviciul de gazduire sediu social. Persoanele care doresc sa intemeieze o societate cu raspundere limitata se pot deplasa la sediul cabinetului de avocatura avand numai actul de identitate.

Echipa cabinetului de avocatura va constitui dosarul de inregistrare prin obtinerea actelor necesare precum certificatul pentru verificare disponibilitatii si rezervarii firmei si a emblemei. Documentele oficiale vor fi depuse la oficiul Registrului Comertului iar dupa finalizarea inregistrarii societatii comerciale, fondatorii vor putea ridica toate actele importante ale intreprinderii de la sediul biroului de avocatura.

Intreprinzatorii vor fi contactati de mai multe ori, pe parcursul procedurii de inregistrare a societatii comerciale pentru a afla mai multe informatii despre faza in care se afla constituirea societatii cu raspundere limitata. In cazul in care gasiti un birou de avocatura care ofera atentie speciala dosarului dumneavoastra infiintarea firmei doar cu buletinul de identitate se va realiza in nu mai mult de 3 zile lucratoare.

Astfel singurul act necesar pentru infiintarea unei firme este buletinul de identitate, nimic mai simplu.

Alte informatii suplimentare:

  • Care sunt costurile totale de infiintare a firmei?
  • Care sunt avantajele infiintarii unui PFA fata de un SRL ?
  • Cat costa serviciul de gazduire a sediului social la un cabinet de avocatura?

Aflati pe www.avocat-firme.info

Acest articol v-a fost oferit de Cabinet de avocatura Leonte Oana Madalina
Web: http://www.avocat-firme.info
Telefon: 0722 236 175
Email: [email protected]

One thought on “Infiintare firma doar cu buletinul de identitate”

  1. Pe cat timp se poate ‘inchiria’ in acte un astfel de sediu. Exista taxe sau mentiuni contractuale care leaga fondatorul de proprietarul sediului? Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.