SAP angajeaza 15 consilieri de business si cercetatori

[preluare Ziarul Financiar]

“SAP România, filiala locală a celui mai mare producător de soft pentru mediul de business din lume, intenţionează să angajeze 14-15 persoane până la finele anului pe posturi de consilieri de business şi cercetători”.

Articolul complet AICI.

Pentru ultimele job post vezi site-ul SAP România.

SAP livrează produse şi servicii care eficientizează activităţile din cadrul companiei, ajută la dezvoltarea acesteia şi accelerează procesele de inovaţie. Considerăm că numai în acest mod putem creşte valoarea clienţilor noştri, valoarea noastră şi pe intreg domeniul de activitate. Astăzi, clienţi din mai mult de 120 de ţări utilizează aplicaţiile SAP – de la soluţii distincte pentru nevoile întreprinderilor mici şi mijlocii până la oferte complete pentru organizaţii multinaţionale.

Fondată în 1972, SAP are o istorie lungă de inovaţie şi creştere ca adevărat lider în domeniul său de activitate. SAP are în prezent reprezentanţe de vânzări şi unităţi de producţie în peste 50 de ţări şi este listată la mai multe burse, inclusiv Bursa din Frankfurt şi NYSE cu simbolul “SAP”.

Pentru o istorie SAP vezi articolul de AICI.

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.