Infinity Business Solutions a devenit recent partenerul Nomitech in Romania

project managementInfinity Business Solutions a semnat un parteneriat strategic cu Nomitech, liderul european de sisteme software de estimare a costurilor. Parteneriatul are ca obiectiv principal completarea gamei de solutii, produse si servicii oferite de Infinity Business Solutions cu un sistem software de estimare a costului – CostOS Estimating, realizat si dezvoltat pe piata internationala de compania Nomitech.

Astfel, pe langa solutiile software de management de proiect (Primavera P6 EPPM, Microsoft Project) si solutii profesionale de management al riscurilor (Primavera Risk Analysis, RiskALERT), Infinity Business Solutions va oferi si o solutie consacrata international  de estimare a costurilor.

Soft-ul de estimare a costului – CostOS

CostOS Estimating, creat de Nomitech, este cel mai avansat sistem software de estimare a costului din Europa.  Sistemul este bazat pe teoria fundamentala de estimare a costurilor si de aceea este foarte usor de utilizat in diferite domenii de activitate, cum ar fi Constructii, Oil&Gas, Energy si altele.

Interfata grafica

Cu ajutorul CostOS se pot gasi modalitati de optimizare a costurilor directe, incercand diferite scenarii de cost. In plus, in timp ce lucrati cu interfata grafica CostOS, veti descoperi cum sa reutilizati estimarile vechi pentru a le pregati pe cele noi.

Atuurile softului de estimare a costului

CostOs este considerat un instrument foarte valos datorita bazei de date de cost care accelereaza estimarea costului si, astfel, timpul pierdut pentru cautarea informatiilor si a documentelor, este castigat.  In plus, CostOS-ul este integrat cu bazele de date online care sunt furnizate pe baza de abonament.

Integrarea cu alte aplicatii informatice

Toate datele de cost pe care le colecteaza pot fi cu usurinta importate sau exportante in baza de date din Microsoft Excel. De asemena, CostOS permite sa exportati estimarile in Microsoft Project si sincronizeaza toate resursele cu Primavera P6. In plus, rapoartele software pot fi exportate in fisiere PDF, Microsoft Word sau Excel.

Sincronizare in timp real cu Primavera P6

CostOS-ul  va permite sa mentineti estimarile proiectului in conformitate cu planificarea, indiferent de modul in care doriti sa lucrati. Puteti lucra in paralel, in CostOS si in Primavera P6, iar schimabrile pe care le faceti in structurile WBS, activitati, durate, resurse, sunt autormat preluate de catre modulul de sincronizare.

„CostOS este o solutie specializata si inovatoare de estimare a costurilor  pentru intreprinderi dinamice si cu o crestere rapida. Este o alternativa flexibila pentru indicatorii de estimare invechiti prevazuti in normativul romanesc care sunt folositi inca, aproape obsesiv, in ciuda deprecierii lor din punct de vedere al normelor de timp si al tehnologiilor de executie.” –  Dan Precupescu, Executive Manger Infinity Business Solutions

„Sunt foarte incantat ca Infinity Business Solutions va promova solutia de estimare CostOS pe piata din Romania. Sunt sigur ca sistemul CostOS se va potrivi foarte bine clientilor Infinity care doresc sa isi imbunatateasca competentele de estimare, sa câștige mai mult timp de lucru și sa integreze estimarile și licitațiile cu procesele de management de proiect si cu cele mai bune solutii pe care Infinity le ofera astazi. Scopul nostru este de a face aplicatia Nomitech CostOS in Romania, împreună cu Infinity, un instrument standard pentru estimarea costurilor, de la faza de concept, până la faza finala de estimare detaliată a proiectului” – Tolis Chatzisymeon, CEO, Nomitech.

Infinity Business Solutions a fost prima companie de managament de proiecte din România care a integrat programe profesioniste de gestionare a riscurilor în metodologia utilizată. Parteneriatul nostru cu Microsoft si Oracle demonstreaza abilitatile dobandite in dezvoltarea, promovarea si implementarea solutiilor de management de proiect – Microsoft si Primavera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.