ING Bank Romania a oferit granturi in valoare de 20.000 de euro pentru 4 ONG-uri

copii.jpg

copiiING Bank Romania a desfasurat un program de finantari, prin intermediul caruia si-a motivat angajatii sa identifice si sa sustina diferite proiecte ale unor ONG-uri.

In cadrul programului, angajatii au propus diferite proiecte pentru a fi ulterior votate de catre colegi. Finantarile au fost acordate celor mai populare 4 proiecte inscrise in aceasta competitie interna numita “Adopta un proiect” si au fost in valoare totala de 20.000 de euro.

Iata care sunt proiectele castigatoare:

Proiectul “Cei 7 ani (de) acasa”, coordonat de Organizatia Umanitara Concordia, care vizeaza imbunatatirea conditiilor de viata si oferirea accesului la educatie pentru 48 de copii cu varste intre 3-10 ani.

Proiectul “Touched – in beneficiul copiilor care sufera de cancer”, implementat de Asociatia Touched Romania. Banii castigati vor fi folositi pentru achizitionarea unor consumabile pentru tratamentul cu citostatice a 1.200 de copii bolnavi de cancer, aflati in evidenta spitalului Budimex.

Proiectul Fundatiei Baylor Marea Neagra prin care se diagnosticheaza si se trateaza eventualele probleme cardiace ale copiilor cu mame infectate cu HIV. Beneficiarii sunt 52 de copii cu mame seropozitive din Constanta.

Proiectul Fundatiei Copii in Dificultate prin care se previne abandonul scolar in randul copiilor proveniti din medii dezavantajate socio-economic. In proiect sunt implicati 40 de copii care prezinta risc crescut de abandon scolar.

Mai multe detalii: ResponsabilitateSociala.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.