Initiativa “Interreg Volunteer Youth”

tineri.jpeg

Comisia Europeana a lansat recent initiativa „Interreg Volunteer Youth”, demers dedicat tinerilor cu varsta intre 18 si 30 de ani pasionati de comunicare, care doresc sa ajute la diseminarea informatiei despre solidaritate si cooperare in Europa. Acest tip de promovare are capacitatea sa demonstreze beneficiul integrarii europene pe teren, prin povesti de succes ale programului INTERREG, via interviuri, brosuri, evenimente si media sociala.

Tinerii voluntari vor lucra fie in birourile Autoritatilor de management ale programului, fie in cele ale Secretariatelor comune. Prima experienta are deja loc, o tanara de 22 de ani din Franta a ales sa fie voluntar din 20 martie a.c. in cadrul acestei initiative si isi desfasoara activitatea in cadrul Secretariatului Comun pentru„Programul Transnational Dunare” de la Budapesta. Timp de 5 luni de zile, aceasta tanara va transmite, prin diferite mijloace de comunicare, experientele si beneficiile aduse de implementarea proiectelor cu finantare europeana din zona bazinului Dunarii.

Informatii pentru depunerea candidaturii: https://www.interregyouth.com/
Alte detalii: http://ec.europa.eu/regional_ policy/en/policy/cooperation/ european-territorial/interreg- volunteers-initiative/

Sursa: uncjr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.