Institutiile si organizatiile cu activitate publica, invitate sa se inscrie in programul SES pana la sfarsitul acestui an

SES_gradinita.jpg

SES pentru institutii publiceInstitutiile si organizatiile cu activitate publica sunt invitate sa se inscrie pana pe 31 decembrie, pentru a beneficia de asistenta nerambursabila prin Programul Senior Experten Service (SES), finantat de statul german.

“Cererile pentru accesarea Programului SES ale primariilor, consiliilor locale si judetene, agentiilor si institutiilor publice descentralizate, liceelor, directiilor judetene, serviciilor si oficiilor publice, ONG-urilor, caminelor de batrani sau copii, palatelor copiilor, caselor corpului didactic, sindicatelor, precum si a altor institutii sau organizatii cu activitate publica, vor fi depuse pe cat posibil pana la 31.12.2013 pentru implementare in anul viitor”, a anuntat dr. Radu Adrian Mlesnita, reprezentantul SES Romania.

Formularele de inscriere si datele de contact sunt disponibile pe site-ul oficial al programului.

SES ofera programe de training si consultanta in diverse domenii: marketing, management, audit financiar sau tehnologic, evaluarea companiei sau identificarea de parteneri si de surse de finantare.

Sursa: SES Romania

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.